Seri EF12-Tipe Plat Atas-Kastor pusat gravitasi rendah (Seng plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

20-1ef9
EF12-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Enem cara umum kanggo mriksa Gagal casters industri

Senajan casters industri kagungane kelas industri, karo umur layanan dawa, kinerja stabil, lan kualitas dijamin, casters industri uga consumables.Yen kita pengin ngluwihi gesang layanan sabisa, kita kudu nindakake proyek apik ing pangopènan casters ing wektu.Priksa bentet ing casters industri.Globe Caster ing ngisor iki bakal ngenalake sampeyan enem cara umum kanggo mriksa kegagalan kastor industri:

1. Kastor putar sing longgar utawa macet roda bakal nyebabake "titik datar" dipriksa lan didandani kanthi rutin, utamane mriksa kenceng baut lan jumlah minyak pelumas.Panggantos saka casters rusak bisa nambah kinerja Rolling lan keluwesan rotasi saka peralatan.

2. Priksa manawa bantalan roda rusak.Yen bagean ora rusak, bisa dipasang maneh lan digunakake maneh.Yen rodha asring entangled karo lebu, dianjurake kanggo nginstal tutup protèktif supaya iku.

3. Sawise mriksa lan ndandani gembong, priksa manawa bolts lan perkakas wis tightened.Gunakake washers kunci utawa kacang kunci ing kabeh bolt sabisa.Yen bolts ngeculke, langsung kenceng.Yen gembong dipasang ing krenjang ngeculke, gembong bakal rusak.Rusak utawa ora bisa muter.

4. Karusakan abot utawa looseness saka ban karet bisa mimpin kanggo Rolling boten stabil, mbukak bocor online ora normal lan karusakan kanggo piring ngisor, etc Panggantos pas wektune saka ban rusak lan bantalan bisa nyuda biaya downtime amarga karusakan kanggo casters.

5. Pemriksaan lan pangopènan biasa.Tambah lenga pelumas menyang kastor lan bantalan kanthi rutin.Tambah lenga pelumas menyang wilayah sing rawan gesekan nganti ana sill cilik, kayata inti roda, mesin cuci thrust, permukaan roller bantalan roller, sing bisa nyuda gesekan lan rotasi.Panggunaan fleksibel luwih trep.

6. Ganti ing wektu.Sawise ditemtokake manawa kastor industri rusak lan ora bisa didandani, mula kudu diganti karo kastor industri anyar saka model sing padha supaya ora kacilakan lan kerugian sing ora perlu!

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita