Babagan awake dhewe

Globe Caster minangka pemasok utama produk kastor sing didol ing saindenging jagad.Saklawasé 30 taun, kita wis Manufaktur sawetara saka sudhut kastor saka kastor Furnitur tugas entheng kabeh cara kanggo kastor industri tugas abot sing ngidini obyek massive kanggo diangkut karo relatif ease.Thanks kanggo tim desain produk sing berpengalaman lan bakat, kita bisa menehi solusi produk kanggo panjaluk standar lan non-standar.Ing babagan kemampuan produksi, Globe Caster nduweni kapasitas produksi taunan 10 yuta kastor.

Sinau luwih lengkap
  • 1988+

    DIBUAT ING

  • 120000+

    KARO TANAMAN AREA OF

  • 500+

    KARYAWAN

  • 21000+

    DIBUAT ING

Produk Kita

Brand Story

Aplikasi

Pameran

  • Promat Show 2019.04
  • Shanghai Fair of China 2018.11
  • Logistix Thailand 2018.08
  • Atlanta Logistics and Equipment Fair 2018.04

Kabar