Seri EC2- Jinis bolongan Bolt

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

6-1EC2 Series- Bolt hole type

Kastor PU kelas dhuwur

6-2EC2 Series- Bolt hole type

Kastor PU super bisu

6-3EC2 Series- Bolt hole type

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

EC2-Y

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Carane mbedakake kualitas casters medium

1. Saka tampilan pigura dhukungan saka kastor ukuran medium, pigura dhukungan piring baja sing kandel saka kastor ukuran medium nduweni permukaan sing apik, ora ana burrs, lan kekandelan kudu simetris, banjur kualitas beban. wis dipesthekake;

2. Hot-dip pigura support galvanis kanggo medium-ukuran casters Supaya kanggo nyegah karat, hot-dip galvanizing Processing teknologi umume digunakake.Takon bab pigura support galvanis hot-dip saka casters medium-ukuran kudu seragam lan nggilap;

3. Welding listrik saka welding listrik saka pigura support caster medium-ukuran lan welding listrik saka piring baja nglukis kudu Gamelan, lan ana ora perlu kanggo welding, bocor, etc.;

4. Standar kanggo gembong umum saka casters medium-ukuran;

5. Query lapisan lumahing casters medium-ukuran kanggo moisturized, tanpa goresan, karo werna uga-proportioned, lan ora cast werna wujud;

6. Pitakonan efek sakabèhé saka casters medium universal.Nalika slab cast-ing-panggonan muter, saben bal kaku kudu bisa ndemek lumahing ganti saka piring baja nglukis.Kapasitas bantalan kudu proporsi kanthi apik, lan rotasi kudu dexterous tanpa gangguan sing signifikan;

7. Takon babagan aplikasi saka casters medium-ukuran.Kualitas bantalan rol.Kastor ukuran medium ora perlu duwe geter sing signifikan nalika muter.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita