ED4 Series-Threaded jinis stem

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

6-1ED2 Series-Bolt hole type

Kastor PU kelas dhuwur

6-2ED2 Series-Bolt hole type

Kastor PU super bisu

6-3ED2 Series-Bolt hole type

Super PU caster caster

6-4ED2 Series-Bolt hole type

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

6-5ED2 Series-Bolt hole type

Kastor karet buatan konduktif

ED4-S

Parameter produk

Ukuran

Kode No.

Roda Dia.

(mm)

IJembar roda (mm)

Kapasitas beban (kg)

Bahan roda

bantalan

Dhuwur setelan (mm)

Radius puteran (mm)

Ukuran batang ulir (mm)

 

Utas batang

 

Batang ulir kanthi rem sisih

2n

ED04-41-050M-201

ED04-41-050MC-201

50

24

60

PP

Polipropilena

 

69

50

10X15

ED04-41-050M-303

ED04-41-050MC-303

60

 

Super polyurethane

Bushing

2X"

ED04-41-065M-201

ED04-41-065MC-201

65

28

80

PP

Polipropilena

 

89

62

12X25

ED04-41-065M-303

ED04-41-065MC-303

80

 

Super polyurethane

Bushing

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Isi lan cara deteksi bagean biru lan ireng

1. Werna film oksida udara: werna kudu malah sawise bluish, lan ora ana noda lan bagean saka film oksida udara ora diijini.Amarga saka lancar lumahing beda saka bagean sing padha, utawa bagean karo perawatan panas sebagean utawa posisi welding listrik, prabédan werna wis diijini.Sawise baja karbon lan bagean baja paduan dhuwur dadi biru, kudu ana film oksida udara ireng simetris.Casting lan bagean baja karbon sing ngemot silikon diijini dadi coklat kuning utawa coklat peteng sawise dadi biru.

2. Kekuwatan kompresif film oksida udara: Film oksida udara lan kekuatan kompresi gabungan utama, gosok kanthi kain garing, lan ora nuduhake tekstur logam.

3. The tightness saka film online oxide: Nalika bagean dadi biru, nggunakake solusi sodium thiosulfate 3% kanggo corrode kanggo bab 30 detik sadurunge nglamar lenga, lan ora electroplating tembaga diijini ing lumahing bagean.Nanging, jumlah cilik saka noda plating tembaga bisa dumadi ing sudhut cetha, sudhut lan posisi welding.

4. Anti-karat film oksida udara: corroded dening 3% solusi uyah becik ditonton kanggo 3 jam tanpa karat.

5. Gamelan saka bagean lan iku: Sawise bluing reresik, nyelehake 1-2 irungnya saka solusi alkohol phenolphthalein ing Piece produk.Contone, solusi alkohol phenolphthalein wernane jambon pucet, nuduhake yen reresik ora resik.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita