Seri ED4-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

6-1ED2 Series-Bolt hole type

Kastor PU kelas dhuwur

6-2ED2 Series-Bolt hole type

Kastor PU super bisu

6-3ED2 Series-Bolt hole type

Super PU caster caster

6-4ED2 Series-Bolt hole type

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

6-5ED2 Series-Bolt hole type

Kastor karet buatan konduktif

ED4-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing:

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel:

Isi deteksi lan cara varian saka piring ngisor caster

1. Ngurangi (regangan, corak) produk rampung saka piring ngisor caster kaping lima kanggo rasio aspek ing mbukak watesan ing karya (dawa utawa cendhak utawa watesan sudhut tampilan corak ing karya), lan kanthi akurat ngukur rasio aspek. kaping papat lan kaping lima (Utawa dawa, sudut pandang) regane ora owah, rumangsa ora ana deformasi.

2. Toleransi beban lan standar, tampilan permukaan lan toleransi bentuk produk rampung saka casters industri kudu diuji sawise deformasi, nanging beban lan toleransi standar uga kudu qualified sadurunge deformasi.

3. Test lemes, test tensile lan eksperimen simulasi saka piring ngisor casters industri: testing dening testing instruments.

4. Kualitas lumahing piring ngisor casters industri bisa dititi priksa dening ngira utawa 5 kaping magnifying kaca pembesar dhuwur.

Ing cendhak, iku mbokmenawa cetha kang aspèk pengawasan caster umum utamané ndeteksi, nanging ing ndhuwur iku proses pengawasan tartamtu lan cara, lan proses pengawasan caster beda kanggo manufaktur caster beda.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita