Seri EF6 Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku (Bulat)(Seng-plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

13-1EF1
EF6-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Fitur saka casters tugas abot

1. Casters heavy-tugas duwe volume gedhe lan mbukak abot.

2. Bahan dhukungan luwih kenthel, lan bagean kasebut utamane dicap lan dilas.

3. Roda mecah utamané digawe saka inti wesi inti mecah wheel, kang tenan, tanpa ewah-ewahan bentuk lan mbalek.

4. Cocog kanggo lingkungan njero ruangan lan ruangan sing kompleks, lan uga cocog kanggo nangani lan nangani obyek sing abot.

5. Dilengkapi port injeksi lenga, lubrication lan stabilitas sak nggunakake.

susunan casters Industrial lan sensitivitas operasi

Amarga syarat sing beda kanggo keluwesan lan kontrol instrumen lan mesin, kastor industri kudu dipanggonke lan diatur kanthi cocog.

1. Arrangement saka telung casters universal karo dhuwur struktur padha

Cocog kanggo mbukak kurang lan lorong sempit.Peralatan transportasi bisa obah kanthi bebas ing kabeh arah.Nalika lelungan langsung, peralatan transportasi mung angel dipandu.Iki bisa ditingkatake kanthi masang rem arah ing salah siji saka telung kastor putar.Pengaturan kastor jinis iki bisa nyebabake peralatan transportasi dadi tip, nyebabake stabilitas tip sing ora apik.

2. Arrangement saka papat casters universal karo dhuwur struktur padha

Cocog kanggo lorong sing sempit.Peralatan transportasi bisa obah kanthi bebas ing kabeh arah.Nalika lelungan langsung, peralatan transportasi mung angel dipandu.Iki bisa ditingkatake kanthi nginstal rem arah ing rong kastor universal, lan kinerja obah apik.

3. Arrangement saka loro casters universal lan casters arah karo dhuwur struktural padha

Susunan kastor sing paling umum digunakake, cocok kanggo operasi traksi.Peralatan transportasi bisa dipandu kanthi apik nalika mlaku lurus lan muter.Iku relatif angel kanggo mindhah peralatan ing lorong sempit.

Yen sampeyan ora nggunakake casters arah, sampeyan uga bisa nggunakake loro single wheel ing siji poros, supaya kapasitas mbukak-prewangan saka noto wis meningkat, lan stabilitas overturning wis meningkat.

4. Papat kastor arah, kastor arah tengah nduweni susunan dhuwur struktural sing rada dhuwur

Tata kastor praktis.Peralatan transportasi bisa dipandu kanthi apik nalika lelungan kanthi lurus.Kanthi nyebarake beban ing casters arah penengah, peralatan transportasi bisa dikontrol lan diputer ing titik tetep kanthi gampang.Ing susunan kastor iki, peralatan transportasi bisa jungkirbalik lan goyang.

Yen sampeyan ora nggunakake caster arah ing tengah, sampeyan uga bisa nggunakake loro single wheel ing siji batang.Fungsi panuntun tambah nalika susunan iki dadi lurus.

5. Rong casters putar lan casters arah, kang casters arah duwe susunan dhuwur struktural rada luwih dhuwur.

Cocog kanggo operasi traksi.Peralatan transportasi bisa dipandu kanthi apik nalika mlaku lan muter, lan gampang diuripake ing titik sing tetep.Ing susunan kastor iki, peralatan transportasi bisa jungkirbalik lan goyang.

Yen sampeyan ora nggunakake caster arah ing tengah, sampeyan uga bisa nggunakake loro single wheel ing siji batang.Fungsi panuntun tambah nalika susunan iki dadi lurus.

6. Susunan papat kastor universal lan loro kastor arah kanthi dhuwur struktur sing padha

Casters liyane disusun, cocok kanggo operasi traksi.Peralatan transportasi bisa dipandu kanthi apik nalika mlaku lan muter, lan gampang diuripake ing titik sing tetep.Iku utamané cocok kanggo beban abot lan instrumen dawa.Kanggo entuk kontrol, casters arah kudu tansah kontak karo lemah.

Yen sampeyan ora nggunakake caster arah ing tengah, sampeyan uga bisa nggunakake loro single wheel ing siji batang.Pengaturan iki nduweni kapasitas bantalan sing kuwat, mobilitas sing apik, kinerja panuntun sing apik nalika lelungan kanthi lurus, lan stabilitas sing luwih apik.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita