Seri EC1-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

4-1EC1 Series-Top plate type-Swive

Kastor PU kelas dhuwur

4-2EC1 Series-Top plate type-Swive

Kastor PU super bisu

4-3EC1 Series-Top plate type-Swive

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

EC1-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Kawruh umum casters medium

Ing nggawe casters medium-ukuran, kita kabeh ngerti sing pilihan saka model iku kepileh, lan saiki kita ngrembug peran TPR ing ngagem resistance?kompatibilitas?Bubar, aku wis ndeleng liyane Omni-arah wheel ing pasar.Sing padha karo materi transparan.Kanggo nguji saka kapadhetan, kita nemokake manawa kapadhetan kasebut luwih gedhe tinimbang kita.Kita 0,9.Dheweke ngemot TPR yaiku 0,99.Njupuk versi test kanggo tes abrasion, rumus SEBS + PP murni kita 2 kaping luwih apik tinimbang sing.Nanging ing pungkasan, pelanggan milih sing regane murah.Aku arep takon kabeh sabanjure.Apa cukup utawa ora wajar kanggo nambah TPR menyang gembong TPE kanggo entuk resistensi nyandhang dhuwur?

Ing saiki, plastik hard industri wheel universal utamané nggunakake PP copolymerized, lan sawetara nggunakake nilon PA.Plastik alus nggunakake TPE, lan dikarepake pasar kanggo akun TPR kanggo proporsi gedhe.Processing lan ngecor saka jinis iki wheel biasane ngecor injeksi loro-langkah.Sing, langkah pisanan kanggo inject hard plastik part PP utawa PA;langkah kapindho kanggo sijine part plastik hard kawangun ing pesawat liyane saka cetakan, lan Ndandani posisi, lan banjur njupuk lan lim TPE plastik alus lan TPR kanggo posisi ngendi bagean plastik hard kudu dijamin. 

Ing kekandelan ngidhak alus saka casters medium-ukuran biasane 5-20mm, lan amarga materi kudu duwe resistance nyandhang banget lan elastisitas (iki nemtokake formulasi tartamtu saka materi), kekandelan saka prodhuk lan formulasi saka materi nemtokake TPE, TPR Suhu lapisan bisa luwih dhuwur tinimbang lapisan tipis lan produk dilapisi liyane.Disaranake encapsulating PP kanthi suhu injeksi 180 ~ 220 ℃, lan encapsulating PA kanthi suhu 240 ~ 280 ℃.Cara dhasar kanggo industri wheel universal kanggo nyoba kinerja produk wheel: Umumé, iku kanggo nyoba nyandhang lapisan karet alus saka ngidhak wheel ing mbukak tartamtu.Nyatane, pangertèn umum dhasar saka casters iki luwih penting.Sampeyan kudu ngerti kawruh dhasar saka industri iki supaya bisa nindakake uga ing karya!

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita