Seri ED3-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

ED3-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Carane nimbang bobot cocok casters industri

Pilihan saka casters industri kudu pisanan nimbang situs lan lingkungan sampeyan nggunakake, lan milih wheel cukup gedhe kanggo nampung retak ing pemandangan.Uga nimbang ukuran lumahing dalan, alangan lan faktor liyane;saben wheel adapts kanggo lingkungan apa beda, lan milih sing tengen kanggo ngganti menyang lingkungan khusus.Pilihan saka casters industri gumantung ing kapasitas mbeta, kang nemtokake bobot saka mbukak, ukuran rodha, lan uga mengaruhi rotatability saka casters industri.bantalan werni cocok kanggo syarat mbukak luwih abot saka 180 kg.

Pilihan saka casters industri pungkasanipun gumantung ing keluwesan rotasi lan watesan suhu.Sing luwih gedhe setir, luwih akeh tenaga kerja.Bantalan bal bisa nggawa beban sing luwih abot.Bantalan werni bisa muter luwih fleksibel nanging kurang beban;kadhemen abot lan panas mengaruhi akeh wheel .Bisa nyebabake alangan.Yen kastor nggunakake pelumas ijo khusus, kastor bisa cocog kanggo suhu dhuwur saka -40°C nganti 165°C.

Kastor industri utamane nuduhake produk kastor sing digunakake ing pabrik utawa peralatan mekanik.Bisa digawe saka nilon diperkuat impor (PA6), super polyurethane, lan karet.Produk sakabèhé nduweni resistance impact dhuwur lan kekuatan.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita