Kabar produk

  • About Caster Accessories

    Babagan Aksesoris Caster

    1. Dual brake: piranti brake sing bisa ngunci setir lan ndandani rotasi gembong.2. Brake sisih: piranti brake diinstal ing lengen klambi rodha utawa lumahing ban, kang kontrol dening mlaku lan ndandani rotasi gembong mung.3. Ngunci arah: piranti sing...
    Waca liyane
  • How to Select the Right Casters

    Carane Pilih Casters tengen

    1.Miturut lingkungan panganggone a.Nalika milih operator wheel cocok, bab pisanan njupuk menyang wawasan punika bobot prewangan wheel caster kang.Contone, ing supermarket, sekolah, rumah sakit, gedung perkantoran lan hotel, lantaie apik, lancar ...
    Waca liyane