Seri EF17-Tipe Plat Atas-Kastor Datar(Pelapis Seng)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

23-1ef17
EF15

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Apa kualitas casters bisa katon langsung saka tampilan casters?

 

1. Analisis saka pilihan saka kurung caster kanggo nyegah balok lan kolom saka dicolong.

Kurung kastor biasane nggunakake kurung cetakan injeksi utawa kurung logam.Output saka injeksi nyetak krenjang punika relatif cilik, utamané digunakake ing industri Furnitur caster lan industri caster medical.Mula, kita ora bakal mbaleni maneh ing kene.Kita bakal fokus ing analisis krenjang logam.Analisis penampilan.Kekandelan saka krenjang logam saka caster punika 1mm utawa kurang kanggo 30mm utawa malah piring baja luwih kenthel, kang utamané ditemtokake miturut syarat mbukak caster.

Produsen caster konvensional umume nggunakake piring baja piring ngarep, dene pabrik cilik biasane nggunakake piring sirah lan piring buntut kanggo nyuda biaya.Piring sirah lan piring buntut sejatine produk sing luwih murah ing piring baja.Kekandelan saka piring baja saka sirah lan piring buntut lan sirah lan buntut ora seragam.Rega saka piring baja uga adoh saka motherboard, lan kinerja produk caster (kayata katon lan mbukak) uga beda banget.

2. Analisis ukuran krenjang caster kanggo nyegah sudhut

Kanggo ngirit biaya, akeh pabrik kastor cilik kanthi sengaja ngedhunake syarat kanggo piring baja.Contone: kastor kanthi frekuensi dhuwur lan panggunaan gedhe ing pasar kastor domestik yaiku 4 inci (diameter 100mm), 5 inci (diameter 125mm), 6 inci (diameter 150mm), kastor 8 inci (diameter 200mm), kastor Z iki wiwitane Iki diprodhuksi miturut kabiasaan panggunaan ing Amerika Serikat lan uga disebut kastor Amerika.Kekandelan piring baja sing biasane digunakake yaiku piring baja 6mm (nanging amarga piring baja standar ing negara kita umume toleransi negatif), kekandelan piring baja kudu 5.75mm kanggo produsen kastor konvensional.Pabrik caster cilik biasane nggunakake piring baja 5mm utawa malah 3.5mm, 4mm kanggo nyuda biaya, sing mesthi bakal nyebabake panggunaan kastor.Kinerja lan faktor safety wis suda banget.

3. Analisa perawatan lumahing krenjang kanggo nyegah overcharging.

Casters kualitas dhuwur diprodhuksi dening pabrik caster conventional duwe lumahing ayu lan ora burrs.Ing wektu sing padha, kanggo mesthekake perawatan anti-karat krenjang logam, krenjang caster umume digawe saka elektro-galvanis (kalebu elektro-galvanis seng putih, seng biru-putih, seng werna, lan emas-tahan galvanis. ), disemprotake, disemprotake, dicemplungake, lsp. Kurung galvanis utamane digunakake ing pasar.Kanggo nambah adhesion saka baja panitahan-galvanis, pabrik caster conventional biasane nggunakake shot peening, lan casters luwih tepat bakal nggunakake getaran mecah kanggo èfèktif ngilangke burrs disebabake stamping lan welding.Ing wektu sing padha, luwih bisa nyedhiyakake adhesi lapisan anti-karat ing permukaan caster.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita