EF14 Series-Diamond Plate-Swivel airport Caster(Colored-plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

22-1ef14
EF14-L

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Carane nindakake pangopènan saben dina saka casters medical

Pangopènan saben dina saka casters medical padha karo casters industri, nanging ana uga sawetara ciri dhewe.Globe Caster ing ngisor iki bakal ngenalake carane nindakake pangopènan kastor medis saben dina:

1. Dhukungan pigura lan fasteners:

Jinis plate Square: Ngencengi ngawut-awut ngeculke lan perkakas, lan mriksa apa las utawa piring kothak rusak.Overloading utawa impact bakal nimbulaké piring kothak lan mangkok baja terus-terusan corak menyang sisih siji, kang bakal nimbulaké counterweight kanggo ngiringake ing caster siji lan nimbulaké karusakan durung wayahe kanggo caster medical.

Jinis sekrup: Kencengake mur lan sekrup diikat kanthi kuat kanggo mesthekake yen braket pemasangan ora mbengkongake lan plug dipasang kanthi bener.Nalika nginstal kastor, kacang kunci utawa mesin cuci anti-loosening kudu digunakake.Casters kanggo ndawakake meneng kudu mesthekake yen meneng wis kuwat diselehake ing casing.

Produsen kastor medis

2. Lubrication: Tambah lubricating grease saben nem sasi ing kondisi normal.Nglamar pelumas pelumas menyang mangkuk baja, cincin sealing lan bantalan bisa nyuda konflik lan nggawe rotasi luwih fleksibel.

3. Casters: mriksa visual nyandhang casters medical.Rotasi kastor sing ora apik ana gandhengane karo bledug, benang, rambut lan lebu liyane.Loosen nut kanggo mbusak lebu iki lan banjur ngencengi maneh;yen caster wis rusak lan strained, sampeyan kudu ngganti siji wheel supaya ora nganggo ngidhak.

4. Yen peralatan dilengkapi 4 casters, sampeyan kudu mriksa apa 4 casters ing bidang padha sak operasi.Yen ngidhak sawetara casters wis worn metu lan rotasi ora imbang, siji wheel utawa kabeh wheel kudu diganti.

Ing cendhak, casters medical uga dipérang dadi kategori.Contone, kastor amben medis lan kastor peralatan medis kudu dipriksa luwih kerep.Amarga kekhususan kasebut, karya kita ora diidini dadi ora apik!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita