Custom Dirancang Casters

Globe caster duwe pengalaman meh 30 taun ing produksi kastor lan kita nyedhiyakake layanan kustomisasi kanggo produksi produk kastor khusus.Kita wis nindakake sawetara proyek kastor babagan konsultasi, desain, pangolahan, lan layanan sawise-sales.

Apa milih kita?

Kita asring ngembangake cetakan dhewe lan nggunakake peralatan pangolahan skala gedhe kanggo nyukupi produksi massal casters.Tim desain produk minangka salah sawijining aset paling gedhe nalika nyukupi kabutuhan pelanggan.Kita wis ngasilake atusan kastor khusus kanggo macem-macem pelanggan.Kastor khusus iki perlu kanggo aplikasi non-standar, utamane sing duwe syarat khusus.

custom

Carane ngatur?

● Jinis pilihan casters

1. Rentang bobot: 10kg - 2 ton, malah luwih abot

2. Bahan lumahing: nilon, poliuretan, polipropilena, karet, karet sintetis, wesi tuang

3. Werna: abang, ireng, biru, abu-abu, oranye, transparan, ijo.

4. Single wheel utawa desain pindho wheel

● Proses perawatan lumahing

Kanggo nambah layanan produk lan ngluwihi umure, perawatan permukaan iki bisa ditrapake ing kastor: seng biru dilapisi, warna seng dilapisi, seng kuning dilapisi, dilapisi krom, cat ireng panggang, cat ijo panggang, biru panggang. cat, elektroforesis.

● Pilihan cara rem

Obah, tetep, rem obah, rem tetep, rem sisih, rem pindho

● Kisaran suhu sekitar: -30 ℃ nganti 230 ℃

custom1

Proses kustomisasi

1. Pelanggan nyedhiyakake gambar, Manajemen R&D nyinaoni gambar kanggo ndeleng yen kita duwe produk sing padha.

2. Pelanggan nyedhiyakake conto, kita nindakake analisis teknis babagan struktur lan nggambar gambar.

3. Biaya cetakan akun, kuotasi, nerusake produksi cetakan.

xDxDayYeRQeN8XVrERe3cg

Wektu kirim: Dec-16-2021