ED3 Series-Bolt jinis bolongan

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

6-1ED2 Series-Bolt hole type

Kastor PU kelas dhuwur

6-2ED2 Series-Bolt hole type

Kastor PU super bisu

6-3ED2 Series-Bolt hole type

Super PU caster caster

6-4ED2 Series-Bolt hole type

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

6-5ED2 Series-Bolt hole type

Kastor karet buatan konduktif

ED3-Y

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Panggunaan aksesoris kastor industri

Senajan casters industri arang banget "mini" bagean transportasi, padha uga dumadi saka macem-macem bagean.Yen sampeyan pengin casters kanggo exert kinerja banget kualitas, aja nglirwakake pentinge aksesoris caster industri.Dadi apa tujuan aksesoris kastor industri?

1) Nyegah entanglement

Lampiran caster industri bisa nyegah serat utawa bahan liyane saka entanglement karo casters.Kanthi lampiran kastor industri, gembong bisa muter kanthi fleksibel lan bebas tanpa wedi yen entanglement.

2) Digunakake kanggo rem

Umumé, aksesoris kastor industri bisa dipasang ing bushing kastor, lan rem bisa dioperasikake kanthi tangan utawa sikil.Uga bisa digawe ing wangun dual-rem, kang bisa ngunci setir lan ndandani gembong, kang trep lan cepet.

3) Penyegelan

Aksesoris kastor industri bisa nyegah bantalan setir utawa bantalan roda tunggal mlebu bledug kanggo njaga lubricity lan nggampangake rotasi fleksibel.Konsumen mung kudu nglumasi roda kanthi rutin kanggo pangopènan dhasar.

company informatom1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita