Kabar

  • About Caster Accessories

    Babagan Aksesoris Caster

    1. Dual brake: piranti brake sing bisa ngunci setir lan ndandani rotasi gembong.2. Brake sisih: piranti brake diinstal ing lengen klambi rodha utawa lumahing ban, kang kontrol dening mlaku lan ndandani rotasi gembong mung.3. Ngunci arah: piranti sing...
    Waca liyane
  • How to Choose Caster Wheel

    Carane Pilih Caster Wheel

    Ana akeh jinis caster wheel kanggo casters industri, lan kabeh teka ing Uploaded saka ukuran, jinis, lumahing ban lan liyane adhedhasar lingkungan beda lan syarat aplikasi.Ing ngisor iki panjelasan singkat babagan carane milih roda sing tepat kanggo kabutuhan sampeyan ...
    Waca liyane
  • How to Select the Right Casters

    Carane Pilih Casters tengen

    1.Miturut lingkungan panganggone a.Nalika milih operator wheel cocok, bab pisanan njupuk menyang wawasan punika bobot prewangan wheel caster kang.Contone, ing supermarket, sekolah, rumah sakit, gedung perkantoran lan hotel, lantaie apik, lancar ...
    Waca liyane
  • Caster Wheel Materials

    Bahan Roda Caster

    Roda kastor kalebu macem-macem jinis bahan, sing paling umum yaiku nilon, polipropilena, poliuretan, karet lan wesi tuang.1.Polypropylene Wheel Swivel Caster (PP Wheel) Polypropylene minangka bahan termoplastik sing dikenal kanthi r ...
    Waca liyane