ED3 Series-Threaded jinis stem

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

ED3-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Keterjangkauan

Sanajan spesifikasi sing padha digawe saka kastor ukuran medium sing digawe saka bahan sing beda, kapasitas bantalan beda.Ing produksi rodha, ana wesi, karet, plastik, lan phenolic kimia.Mulane, bedane bahan tegese toleransi spesifikasi sing padha beda.

Nalika kita milih specifications saka casters medium, sing luwih gedhe diameteripun setir, luwih aman lan stabil.Lan kekuatan gedhe banget, bisa gampang mlumpat liwat alangan.Iku trep banget kanggo nggunakake.Yen kita perlu wheel kuwi, Contone, industri casters medium-ukuran digunakake kanggo karya mangsa, lan kanggo safety digunakake, kita kudu milih wheel karo specifications wheel luwih gedhe.Sampeyan ora dianjurake kanggo pelit babagan mbuwang dhuwit lan mung ngatasi.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita