Kabar Perusahaan

  • How to Choose Caster Wheel

    Carane Pilih Caster Wheel

    Ana akeh jinis caster wheel kanggo casters industri, lan kabeh teka ing Uploaded saka ukuran, jinis, lumahing ban lan liyane adhedhasar lingkungan beda lan syarat aplikasi.Ing ngisor iki panjelasan singkat babagan carane milih roda sing tepat kanggo kabutuhan sampeyan ...
    Waca liyane
  • Caster Wheel Materials

    Bahan Roda Caster

    Roda kastor kalebu macem-macem jinis bahan, sing paling umum yaiku nilon, polipropilena, poliuretan, karet lan wesi tuang.1.Polypropylene Wheel Swivel Caster (PP Wheel) Polypropylene minangka bahan termoplastik sing dikenal kanthi r ...
    Waca liyane