Babagan awake dhewe

JL-1

Minangka supplier utama produk kastor sing didol ing saindenging jagad.Saklawasé 30 taun, kita wis Manufaktur sawetara saka sudhut kastor saka kastor Furnitur tugas entheng kabeh cara kanggo kastor industri tugas abot sing ngidini obyek massive kanggo diangkut karo relatif ease.Thanks kanggo tim desain produk sing berpengalaman lan bakat, kita bisa menehi solusi produk kanggo panjaluk standar lan non-standar.Ing babagan kemampuan produksi, Globe Caster nduweni kapasitas produksi taunan 10 yuta kastor.

Nganti saiki, kita duwe luwih saka 21,000 macem-macem produk kastor kualitas sing digunakake ing macem-macem aplikasi kayata hotel, omah, bandara, perdagangan, lan uga panggunaan industri.

+
Madeg ing
+
Kanthi area tanduran saka
+
Karyawan
+
Madeg ing

||solusi Caster kanggo kabutuhan aplikasi ||

Kualitas produk

Kerajinan sing apik banget

Tim desain produk kita dumadi saka luwih saka 20 individu, sing paling akeh duwe pengalaman 5 nganti 10 taun ing desain lan pangembangan produk kanthi kastor.Bengkel kita dilengkapi peralatan stamping, luwih saka 20 mesin las, lan alat pangolahan liyane sing cocog kanggo macem-macem spesifikasi desain produk sing dibutuhake dening para pelanggan.

Contone, kita ngrancang lan berkembang casters bandara kanggo sawetara Conveyors bagasi bandara, casters kejut-absorbing kanggo FAW-Volkswagen, casters putar stem kanggo industri Furnitur, -30 ℃ casters tahan suhu kurang kanggo proyèk kamar kadhemen.

Perusahaan kasebut duwe luwih saka 500 karyawan lan wis lulus sertifikasi kualitas ISO9001 lan sertifikasi lingkungan ISO14001.Introduksi akeh peralatan otomatis, lan jalur produksi nyedhiyakake pasokan produk sing luwih cepet lan stabil.

cgkuf

Kerajinan

cvbn

Tim profesional

nmgf

Solusi paling apik

Klien GLOBE CASTER

Saiki, kastor khusus kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Denmark, Prancis, Kanada, Peru, Chili, Singapura, Jepang, Korea Selatan, Thailand, Filipina, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Bangladesh , Pakistan lan liya-liyane.Ana dealer ing Malaysia, Filipina, Indonesia, Singapura, lan Vietnam.

544