Kapasitas Produksi

1. Materi

Produk perusahaan dipanggonke ing pasar tengah lan dhuwur, njupuk rute operasi merek, pilihan materi sing ketat, lan ora tau nggunakake bahan daur ulang.

2. Kapasitas Produksi

Pabrik kalebu area 120.000 meter persegi lan makaryakke 500 Staff. Iku bisa gawé 8 yuta wheels saben month.Regardless saka kapasitas produksi utawa kualitas produk, iku ing tingkat anjog ing industri padha.Available kanggo pesenan gedhe.

3. Mesin lan Peralatan

Gedung kantor

Toko hardware

Toko hardware

Welding otomatis

Bengkel injection molding

Bengkel PU

Bengkel cetakan

Bengkel rak

Pasang bengkel roda

Ruang makan

Lapangan bal-balan

Lapangan basket


Wektu kirim: Dec-16-2021