EF9 Series-Threaded Stem type(Flat)(Chrome-plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

20-1ef9
EF9-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Standar kasebut ora bisa dipisahake kanggo ngasilake kastor industri sing bermutu

Ruang lingkup aplikasi lan frekuensi casters produksi industri dadi luwih umum saiki.Dibandhingake karo produk caster liyane, desain produk casters produksi industri lan orane katrangan mbukak-prewangan sing luwih alus lan profesional., Caster minangka istilah umum, lan kanthi nambah permintaan kanggo macem-macem produk kastor ing pasar dodolan, tren segmentasi pelanggan produk kastor mboko sithik dadi jelas.Ayo goleki carane milih casters industri.

Kaping pisanan, nalika kita nimbang tuku produk caster, kita kudu bisa nimbang kahanan sing nyata.Malah yen kita milih casters industri, kita kudu bisa milih miturut tingkat iki nalika considering jinis produk.Iku misale jek spare parts biasa, nanging fungsi aplikasi ora kanggo disepelekake.Desain produk kastor produksi industri kudu memenuhi peraturan sing cocog kanggo produk kasebut.

Kalebu syarat ing tampilan, kabeh bagean saka casters produksi industri sing ketemu standar ngirim ora duwe cacat sing mengaruhi aplikasi.Iki uga minangka salah sawijining masalah sing kudu digatekake pemasok nalika nimbang tuku casters produksi industri.Produksi industri Polyurethane casters lan kabeh-wesi casters luwih umum kanggo casters.Sing terakhir gampang banget dioksidasi dening hawa, mula cara sing cukup kudu dipilih kanggo nyegah karat.

Kajaba iku, sing cocog karo bagean ing lumahing produk caster industri temtunipun bisa dadi apik banget, kalebu werna lumahing bagean kudu simetris, kang uga salah siji saka paramèter utama tombol kanggo nimbang kualitas produk, macem-macem bagean. bisa nyukupi syarat rencana desain, kayata gembong , Pigura dhukungan kudu bisa njamin rotasi fleksibel miturut kondisi deteksi, tanpa kondisi jamming lan longgar, lan instalasi roda kudu mantep.

Ing kasus casters produksi industri, umume kabeh nimbang syarat aplikasi mesin lan peralatan.Umumé, kabeh gembong tetep lan gembong universal dituku bebarengan.Banjur saben wong kudu nimbang sistem brake nalika nimbang produk caster.Karakteristik peralatan, ukuran longkangan ing tengah pigura support kudu strictly kontrol, lan desain specifications tombol casters lan gembong kudu strictly ing baris karo syarat desain parameter utama.

Peraturan suhu uga minangka salah sawijining unsur penting sing kudu digatekake kanthi lengkap.Yen casters digunakake ing lingkungan alam ora pati roso Watesan gedhe banget ing pilihan saka bahan, casters saka bahan umum ora bisa menehi play lengkap kanggo efek nyata.Miturut saran saka pasar dodolan, misale jek , Casters Polyurethane bisa digunakake ing lingkungan alam karo suhu relatif winates.

Saliyane TCTerms tombol ndhuwur tuku, kualitas casters industri uga kudu dievaluasi miturut sistem caster test pasukan nyopir, pasukan horisontal test tekanan negatif lan konversi menyang sistem driving force test, etc. Umumé ngandika, ing liyane kategori mbukak kanggo casters gedhe, kekandelan perlu pigura support caster uga luwih kenthel.Contone, yen barang sing diangkut luwih kerep lan sandbag leggings luwih gedhe (rentang mbukak saben caster antarane 150Kg lan 700Kg, iku luwih cocok kanggo 5 kanggo 6mm stamping mati panas forging lan Single lan pindho baris baja pigura sisih werni. dening las listrik).

Sanajan ana akeh manufaktur sing bisa menehi produk casters industri saiki, ora kabeh sing pantes dipilih.Apa sampeyan tuku casters industri utawa produk liyane, iku temtu bener kanggo toko watara.Ing wektu sing padha, manufaktur sing bisa dipercaya uga bisa nyedhiyakake layanan pangopènan sawise dodolan sing apik, supaya pelanggan bisa tuku produk kanthi gampang.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita