EB3 Series-Threaded stem type (Chrome plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

6-EB3 Series-Threaded stem type(Chrome plating)

Kastor PU kelas dhuwur

6-1EB3 Series-Threaded stem type(Chrome plating)

Super PU kastor

6-2EB3 Series-Threaded stem type(Chrome plating)

Kastor PU super bisu

6-3EB3 Series-Threaded stem type(Chrome plating)

Cast wesi cast

EB3-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing:

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel:

Kaluwihan lan cacat saka casters polyurethane inti wesi industri

Casters polyurethane inti wesi digawe saka polyurethane, glued kanggo cast intine wesi utawa intine baja utawa intine baja.Padha sepi, alon lan ekonomi, lan bisa digunakake digunakake ing paling lingkungan operasi.Nanging, casters polyurethane inti wesi ora sampurna.

Casters polyurethane duwe kapasitas mbukak apik, resistance nyandhang apik, anti-karat, lan kinerja anti-geter apik, kang bisa dianggep minangka pilihan pisanan saka bahan caster.Ing kahanan normal, ukuran casters industri antarane 4 lan 8 inci (100-200mm).Roda poliuretan minangka bahan sing paling apik, kanthi resistensi nyandhang sing unggul, macem-macem pangaturan kinerja, macem-macem cara pangolahan, aplikasi sing amba, tahan minyak, lan tahan minyak.Ozon, resistance tuwa, resistance radiation, resistance suhu kurang, permeabilitas swara apik, adhesion kuwat, biokompatibilitas banget lan kompatibilitas getih.

1. Kinerja bisa diatur ing sawetara gedhe.

Sawetara pratondho kinerja fisik lan mekanik bisa diganti kanthi fleksibel ing sawetara tartamtu liwat pilihan bahan mentah lan imbuhan rumus, supaya bisa nyukupi syarat unik pangguna kanggo kinerja produk.Contone, kekerasan asring dadi indikator penting kanggo produk pangguna.Elastomer poliuretan bisa digawe dadi roller karet printing alus kanthi kekerasan Shore A sekitar 20, utawa roller karet baja sing digulung kanthi kekerasan Shore D 70 utawa luwih.Iki angel kanggo bahan elastomer umum, lan bisa dicocogake kanggo kabutuhan pangguna sing beda.Elastomer poliuretan minangka bahan polimer polar sing kasusun saka pirang-pirang segmen sing fleksibel lan kaku.Minangka proporsi segmen kaku mundhak lan Kapadhetan kelompok polar mundhak, kekuatan asli lan atose elastomer bakal nambah patut.

2. resistance nyandhang Superior.

Ing ngarsane banyu, lenga lan media wetting liyane, resistance nyandhang saka polyurethane casters asring sawetara kanggo sawetara puluhan kaping saka bahan karet biasa.Senajan bahan logam kayata baja banget hard, padha ora kudu nyandhang-tahan;liyane kayata rol karet mesin hulling beras, layar kedher preparation batu bara, trek balap lemah olahraga, lan segel lenga dinamis kanggo crane forklift Rings, gembong elevator, wheel skate roller, etc. uga ngendi elastomer polyurethane teka ing. Disebutake ing kene yaiku kanggo nambah koefisien gesekan saka bagean elastomer poliuretana kekerasan rendah lan medium lan nambah resistensi nyandhang ing beban, jumlah cilik aluminium disulfida, grafit utawa lenga silikon bisa ditambahake ing jinis elastomer poliuretan iki.pelumas.

3. macem-macem cara Processing lan applicability sudhut.

Elastomer poliuretan bisa dibentuk kanthi proses plasticizing, mixing, lan vulcanizing kaya karet umum (referring to MPU);bisa uga digawe dadi karet Cairan, ngecor injeksi komprèsi ngecor utawa uyuh, pot, centrifugal ngecor (referring kanggo CPU);bisa uga diprodhuksi bahan Granular, kaya plastik biasa, sing nyetak dening injeksi, extrusion, calendering, jotosan ngecor lan pangolahan liyane (referring kanggo CPU).Molded utawa injeksi nyetak bagean uga bisa diproses dening nglereni, mecah, ngebur, etc ing sawetara atose tartamtu.Keragaman pangolahan ndadekake aplikasi elastomer poliuretan sing amba banget, lan bidang aplikasi terus berkembang.

4. Resistance lenga, resistance ozon, resistance tuwa, resistance radiation, resistance suhu kurang, permeabilitas swara apik, adhesion kuwat, biokompatibilitas banget lan kompatibilitas getih.Kaluwihan kasebut minangka alasan kenapa elastomer poliuretan digunakake ing militer, aeroangkasa, akustik, biologi lan lapangan liyane.

Kerugian kasebut yaiku generasi panas internal gedhe, kinerja resistance suhu dhuwur umume, utamane kelembapan lan tahan panas ora apik, lan ora tahan kanggo pelarut polar sing kuwat lan media asam lan alkali sing kuwat.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita