Seri EF9-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku (Datar)(Chrome-plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

18-1ef8
EF9-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Apa jenis caster luwih cocok kanggo aplikasi aluminium alloy profil steel pipe scaffolding?

Aluminium alloy profil tabung baja scaffolding uga disebut mobile cepet-dipasang profil aluminium scaffolding tabung baja, lan mengkono bisa ngewangi aluminium profil alloy steel scaffold kanggo mindhah cepet amarga saka casters.Nanging, ing aplikasi praktis, yen caster salah dipilih, bakal nimbulaké akèh alangan kanggo aplikasi.Apa jenis caster luwih cocok kanggo aplikasi aluminium alloy profil steel pipe scaffolding?

1. Kunci luwih apik.Umumé, scaffold pipa baja profil alloy aluminium dhewe ora abot banget, nanging yen ana obyek, bobot net kabeh pigura wesi bakal nambah, lan beban casters uga katon kritis.Umumé, kapasitas mbukak casters nganti 720KG Sejatine bisa tekan kapasitas mbukak kebak kabeh aluminium alloy profil steel pipe scaffolding.

2. Aja nggunakake bagean wesi sabisa.Amarga saka kondisi situs construction, panyimpenan banyu kadhangkala occurs, utawa aluminium alloy profil steel pipe scaffolding ndemek banyu amarga suhu, nanging aluminium alloy profil steel pipe scaffold dhewe materi profil alloy aluminium, lan iku ora bakal. kena banyu.Nanging yen kastor duwe bagean wesi, mesthi bakal cilaka.

3. Casters karo struktur pedal pindho.Umume ana rong desain kanggo ngunci lan mbukak kunci kastor: pedal siji lan pedal kaping pindho.Bentenipun ing antarane wong-wong mau gumantung apa pedal siji-pedal diinjak utawa dikunci.Nalika pedal kudu diuripake lan dipindhah, kudu diangkat.Iku banget laborious kanggo aplikasi, lan iku luwih angel kanggo nangani sawise dangu..Ora ana masalah karo struktur pedal pindho.Dheweke duwe bagean pedaling ing loro-lorone casters.Mlaku ing sisih siji bakal rem lan ngunci, lan langkah ing sisih liyane kanggo mbukak tanpa nggunakake tarikan portabel.Lan struktur pedal pindho duwe beban 720KG, dene struktur pedal siji umume mung 300-600KG.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita