ED1 Series-Bolt jinis bolongan

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

3-1ED1 Series-Bolt hole type

Meili kastor

3-2ED1 Series-Bolt hole type

Kastor PU kanthi kekuatan dhuwur

3-3ED1 Series-Bolt hole type

Kastor PU super bisu

ED1-Y

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Apa karet trolley caster luwih apik utawa nilon?

Casters dibutuhake ing troli.Kastor troli umum kira-kira 4 inci nganti 10 inci.Iki specifications beda lan ukuran casters diinstal ing specifications beda lan model saka troli.Troli iki akeh digunakake ing macem-macem industri.Produksi lan urip luwih trep.Karet lan nilon minangka rong bahan sing umum digunakake kanggo kastor troli.Dadi, apa karet ing pojok troli luwih apik utawa nilon?

1. Roda karet

Ing babagan kastor karet, ana macem-macem jinis, kayata karet alam, macem-macem karet sintetik, lan liya-liyane, mula karakteristike ora padha, nanging roda karet tahan nyandhang lan duwe tingkat ketahanan korosi tartamtu.Insulasi lan karakteristik liyane, nanging ing beban abot, gampang ninggalake tandha ing lantai.

2. Roda nilon

Iki minangka bahan sintetik kanthi tekstur sing luwih angel tinimbang karet, tahan suhu dhuwur, gesekan sing kuat, lan tahan abrasi.Ing sawetara ciri, gembong nilon duwe kaluwihan tartamtu saka gembong karet.Nanging ora ateges sing casters saka troli kabeh gembong nilon.Saiki, bahan kastor troli uga macem-macem, saliyane kanggo kastor karet, kastor nilon, kastor poliuretan, kastor logam lan bahan kastor troli liyane.

Ing cendhak, loro bahan karet lan nilon duwe ciri dhewe lan cocok kanggo macem-macem skenario panggunaan.Ora ana cara sing luwih apik kanggo ngomong bahan kastor sing digunakake ing troli.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita