EB1 Series-Threaded stem type (Seng plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

xq (3)

Kastor PU kelas dhuwur

xq (2)

Super PU kastor

xq (1)

Kastor PU super bisu

xq (4)

Kastor wesi

EB1-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Pandhuan Pilihan Kastor Kulkas

Produk sing apik asring duwe efek panggunaan sakabèhé.Kastor kulkas minangka aksesoris penting kanggo mindhah mesin pembeku.Kualitas kastor mesin pembeku langsung mengaruhi efek gerakan mesin pembeku ing urip nyata.Dadi nalika milih kastor mesin pembeku, supaya entuk sing paling apik Apa aspek sing bisa ditimbang saka efek panggunaan?Globe Caster percaya yen saben wong bisa milih saka pitung poin ing ngisor iki.

1. materi Wheel: Iki penting banget, umume PU, TPR, PP, karet, nilon, etc., minangka kanggo suhu ditrapake, atose lumahing, lingkungan online, etc.

2. Pilih ukuran: Sing luwih gedhe diameteripun saka casters mesin pembeku biasa, kurang gaweyan bakal push maju lan luwih kemampuan kanggo ngatasi alangan.Wiwit kastor mesin pembeku pisanan diindustrialisasi ing Kulon ing pungkasan abad kaping 19, ukuran kastor beku umume ditulis ing inci, kayata China Umume troli supermarket nggunakake kastor beku 5-inch lan 4-inch.Ukuran kastor kanggo kulkas sing saiki ana ing pasar saka 1 inci nganti 10 inci.Ukuran sing umum digunakake yaiku 2 inci, 3 inci, 4 inci, 5 inci, 6 inci, 8 inci, lan 10 inci.Luwih becik nggunakake kastor mesin pembeku 4-6 inci kanggo gerobak blanja supermarket, troli logistik, lan gerobak alat.Nanging, yen diameteripun casters mesin pembeku gedhe banget, pusat gravitasi saka peralatan bakal munggah, lan biaya bakal nambah, supaya kita kudu mungkasi mikir lengkap.Yen peralatan ora perlu kanggo munggah pangkat kerep, kayata Furnitur, kulkas, etc., iku mung perlu kanggo mindhah nalika iku hygienic, lan sampeyan bisa milih mesin pembeku casters ing 3 inci.

3. Deleng ing beban-prewangan: Kanggo casters kulkas saka diameteripun padha, manufaktur biasa bakal gawé sawetara seri kanggo mbukak-prewangan beda, kayata cahya, medium, lan medium.Carane yaiku nggawe roda lan braket nduweni kekandelan utawa bahan sing beda.Nalika ngetung beban caster freezer siji, sampeyan kudu diwenehi koefisien asuransi tartamtu.Nalika udhara punika relatif warata, mbukak siji mesin pembeku caster = (total bobot peralatan ÷ nomer kastor mesin pembeku diinstal) × 1,2 (koefisien insurance);yen udhara ora rata, algoritma Supaya, beban kastor kulkas siji = bobot total peralatan ÷ 3, amarga ora ketompo apa jenis udhara sing ora rata, mesthine ana paling ora telung roda sing ndhukung peralatan kanthi bebarengan wektu.Algoritma iki padha karo nambah ing koefisien insurance, luwih dipercaya, lan supaya lack of mbukak, asil ing casters kulkas.Pangarep-arep urip suda banget utawa kacilakan disebabake.Ing perusahaan sing didanai manca, kapasitas bantalan beban umume ditulis ing kilogram, dene sing paling akeh ing negara kasebut, ditulis ing kilogram.Hubungan konversi yaiku: 2,2 pon = 1 kilogram.

4. Pilihan krenjang: dipérang dadi arah lan universal, materi umume baja karbon, lan macem-macem electroplating bisa mandheg, kayata galvanizing, plating tembaga, plating nikel, plating Chrome, uyuh, etc., lan stainless steel uga migunani.

5. Brake: Ing syarat-syarat fungsi, ana gembong karo brake lan brake universal.Rem loro iku rem ganda.Ana rem tapak, rem ngarep, rem sisih, lan sapiturute, hubungi pabrik kastor freezer kanggo rincian.

6. Cara Instalasi: rod meneng, plungers, shrink lengen klambi, etc.

7. Tata letak kastor mesin pembeku ing peralatan: tata letak beda, sing ora mung mengaruhi biaya, nanging uga ngrasa beda banget ing promosi.

Casters saiki luwih akeh digunakake ing peralatan mesin pembeku kayata lemari sayur-sayuran, kulkas, lan mesin pembeku, lan fungsine saya tambah jelas.Mulane, nalika ngatur kastor mesin pembeku, sampeyan kudu milih saka macem-macem aspek kanggo njamin urip layanan lan kinerja aplikasi., Supaya bisa nggedhekake peran casters ing mesin pembeku.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita