Seri EC2- Tipe batang Utas-Kanthi Adaptor Ngembangake

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

5-1EC2 Series- Threaded stem type-With Expanding Adapter

Kastor PU kelas dhuwur

5-2EC2 Series- Threaded stem type-With Expanding Adapter

Kastor PU super bisu

5-3EC2 Series- Threaded stem type-With Expanding Adapter

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

EC2-S-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Papat karakteristik casters medium kualitas apik

 

Kapasitas beban-beban saka casters medium-tugas minangka jinis kastor antarane casters entheng lan casters heavy-tugas.Kanggo casters medium-tugas, everyone uga ngarep-arep kanggo tuku kualitas apik, ora mung dening rega.

1. Deleng lan aran
A caster saka kualitas apik, malah wong awam, bisa njaluk idea umum saka katon.Yen katon katon, sampeyan bisa ngrasa yen kualitase ora apik, mesthine padha.

2. Rasa bobote
Coba ing tangan sampeyan.Yen cahya banget, materi bisa uga ora cukup.Kastor ukuran medium kualitas apik bakal duwe jumlah tartamtu ing tangan sampeyan.

3. Gulung kanthi lancar
Coba muter karo casters.Kualitas apik lan rolling lancar lan ora ana swara.Yen kastor medium universal, banjur ngowahi bakal banget fleksibel, lan ora bakal ana jams.

4. Aberasi kromatis
Apa werna padha karo sing diiklanake, lan apa bedane warna bakal relatif gedhe, sawetara gambar publisitas kastor ukuran medium sengaja digawe warna kanggo katon apik, lan katon nyaman banget, nanging nyatane ora apik. , banjur sampeyan kudu nggatekake.Biasane casters medium-ukuran kualitas apik, gambar publisitas lan produk nyata Sejatine werna padha.
Ing cendhak, saka papat ciri utama casters medium-ukuran, kalebu katon, bobot, Gamelan saka rolling lan prabédan werna, sampeyan bisa ndeleng kualitas casters medium-ukuran.Sabanjure sampeyan tuku, sampeyan bisa uga nyoba!

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita