EF6 Series-Threaded stem type(Bulat)(Zinc-plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

14-1EF6
EF6-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Cara perawatan lumahing lan karakteristik casters industri

Kanca-kanca sing wis digunakake casters ngerti sing kabeh jinis industri caster krenjang wis lumahing-dianggep;apa sampeyan krenjang kastor tetep utawa krenjang kastor putar, kok pabrik kastor kudu lumahing krenjang?Iki utamané amarga krenjang sing dicap karo wesi utawa baja, lan ing saben dinten kita nggunakake, amarga wesi utawa baja gampang oxidized karo oksigen, kabeh krenjang bakal teyeng, mengaruhi lumahing lan nggunakake normal.Mulane akeh manufaktur Caster kudu tundhuk krenjang caster kanggo perawatan permukaan.

Krenjang caster duwe akeh perawatan permukaan.Kita biasane ndeleng galvanisasi.Amarga saka aplikasi kuwat lan biaya kurang, everyone uga tresnani saka iku;apa cara perawatan lumahing kanggo krenjang caster?Lan apa beda ing karakteristik perawatan lumahing saka kurung caster iki?

Galvanis: Fitur: Oksida anyar luwih padhet lan nglindhungi logam njero saka oksidasi lan karat.

Semprotan plastik: Fitur: Dibandhingake karo cat semprotan tradisional, luwih tahan gesekan lan impact.Penampilan lapisan kasebut apik banget ing kualitas, lan adhesi lan kekuatan mekanik kuwat.

Werna galvanis: Fitur: nglindhungi logam internal saka karat, lan tampilan produk luwih apik.

Electrophoretic: Fitur: adhesion kuwat, film Paint ora gampang tiba mati, mlengkung terus-terusan ora break kulit, lan kekandelan saka film Paint ing sembarang bagéan saka workpiece seragam.Ngilangi kesalahan sing ora dikarepake kayata kerak lan tandha luh nalika nyemprot.Patuhi perlindungan lingkungan, cat adhedhasar banyu, ora beracun, ora polusi, lan ora ana residu bahan sing mbebayani.

 

Preduli saka krenjang caster punika Galvanized, Semprotan plastik, Warna galvanis utawa Electrophoretic, perawatan lumahing iki kanggo nyegah krenjang caster saka corroded.Lan cara perawatan permukaane beda-beda, lan karakteristike beda-beda, saengga efek pungkasan uga beda.Mulane, nalika kita milih jinis cara perawatan lumahing caster, kita kudu milih cara perawatan lumahing beda miturut kabutuhan.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita