EF8 Series-Plate Top- Putar/Kaku (Bulat)(Chrome-plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

17-1EF8
EF8-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Apa prabédan antarane gembong caster universal beda?

Amarga ana macem-macem jinis kastor putar, bisa digunakake ing macem-macem lapangan.Roda ing wilayah iki bisa muter, nanging ora bisa muter.Dadi, apa bedane lan bedane antarane kastor sing bisa diuripake lan sing ora bisa diuripake?

Kanggo rong jinis kastor universal iki, amarga fungsi sing beda-beda, uga duwe kegunaan utama sing beda.Roda puteran bisa digunakake kanggo pangiriman panganan ing restoran, dudu roda puteran sing bisa digunakake kanggo pangiriman panganan kanthi otomatisasi mekanik sing dhuwur.Amarga bahan mentahan sing digunakake ing produksi gembong universal non-puteran iki relatif hard, akeh pabrik Processing nggunakake casters universal kuwi, kang luwih apik tinimbang siji wheel .

Ana beda antarane casters universal beda, nanging preduli saka prabédan, saben wong kudu mbayar manungsa waé kanggo isi tombol ing ngisor iki nalika gawé casters

1. Priksa tingkat karusakan katon saka lumahing ban.Ing "titik grinding" ing lumahing ban bisa nuduhake yen ana celengan rereget.Reget kayata kabel stainless steel kamungkinan kanggo coiled sak rodha.Copot bolts anchor lan perkakas ing rodha kanggo mbusak rereget.Priksa manawa bantalan rol roda rusak.Yen bagean ora rusak, bisa dirakit maneh lan digunakake maneh.Yen sampeyan kerep nemoni kahanan ing ngendi rodha entangled karo rereget, dianjurake kanggo nginstal tutup anti nduwurke tumpukan kanggo nyegah.

2. Casters saka gembong universal ngeculke utawa macet, kang uga bisa nimbulaké "titik tlatah".Pangopènan lan pamriksa sing cocog dibutuhake.Produsèn gembong universal utamané kudu mriksa tightness saka bolts anchor lan jumlah grease digunakake.Kastor sing rusak bisa nambah karakteristik ngowahi lan kemampuan koordinasi rotasi mesin lan peralatan.

3. Eksperimen karakteristik resistor:

Nalika nyoba fitur iki, casters kudu tetep garing lan resik.Selehake caster ing sheet logam sing terisolasi saka lumahing dalan, supaya pinggiran setir ing kontak karo sheet logam, lan nambah 5% kanggo 10% saka beban dirating ing caster.Gunakake insulating lapisan insulasi tester kanggo kanthi akurat ngukur resistance antarane caster lan sheet logam (toleransi mbukak sirkuit voltase 500V, Takeran akurat saka fluktuasi resistance ing 10%, mundhut produk ora luwih saka 3W).Kanggo casters jinis konduktor listrik, nilai resistance ngirim ora ngluwihi 104 ohm ibu, lan resistor saka caster kudu antarane 105 lan 107 ohm ibu.

4. Tes Dampak:

Kabeh obyek bisa nyebabake kejut lan geter amarga transportasi, aplikasi, panyimpenan lan standar liyane, saengga produk kasebut ora bisa digunakake kanthi normal sajrone sawetara wektu.Furnitur biasane rentan banget kanggo karusakan amarga spesifikasi dhewe, bobot net lan karakteristik liyane, lan dumunung ing sisih ngisor.Casters ing mburi kudu mbedakake apa Furnitur stabil utawa ora, lan kudu resistance impact banget.

Ing cendhak, prabédan antarane kastor universal sing beda-beda cukup beda, amarga kastor universal mung makili parameter saka kastor, lan kastor bakal nduweni karakteristik sing beda-beda miturut fungsi lan paramèter sing beda-beda, lan miturut beda-beda kasebut. casters bakal digunakake ing skenario beda.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita