Seri ED1-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

1-1ED1 Series-Top plate type-Swivel

Meili kastor

1-2ED1 Series-Top plate type-Swivel

Kastor PU kanthi kekuatan dhuwur

1-3ED1 Series-Top plate type-Swivel

Kastor PU super bisu

ED1-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Yagene bahan nilon umume digunakake ing kastor supermarket?

Ana akeh panggonan ing supermarket sing bakal nggunakake casters, kita bebarengan disebut supermarket casters, kayata supermarket cart casters, supermarket beting casters lan ing.Kastor Supermarket utamane digunakake kanggo diselehake ing sangisore troli kargo lan flatbed.Troli lan flatbed ora mung kudu dipromosikan ing gudang nanging uga dipromosikan ing toko.Ana akeh wong ing toko lan ana akeh rak, mula keluwesan troli kasebut dhuwur.Dadi apa syarat kanggo milih kastor kanggo supermarket?GLOBE CASTER ing ngisor iki bakal ngenalake sampeyan nggunakake bahan nilon ing kastor supermarket:

Bakal ana liyane casters nilon kanggo casters supermarket, utamané mbayar manungsa waé kanggo ora nggunakake wesi utawa gembong karet.

Dadi apa milih bahan nilon kanggo nggawe kastor supermarket?Amarga gembong nilon sepi lan nyandhang-tahan, lan duwe lumahing Gamelan lan koefisien gesekan kurang, supaya padha luwih fleksibel kanggo nggunakake.Kanggo karya nangani kargo ing supermarket, perlu kanggo mindhah kargo dadi ngirit tenaga lan entheng.

Analisa karusakan saka sawetara trolleys lawas-gaya lan kreto flatbed ing supermarket.Alesan utama kanggo karusakan asring karusakan saka bagean caster, lan casters karo materi karet lan balung utama logam biasane rusak.Umume kastor kasebut bisa ngethok pinggir njaba karet sawise digunakake kanthi suwe.Caster digawe saka bahan nilon, amarga materi nilon wis bungkus banget, lan amarga materi nilon Gamelan lan nyandhang-tahan, materi nyuda kasempatan saka peeling sak nggunakake.

Ing cendhak, materi nilon minangka bahan pisanan sing digunakake kanggo casters supermarket, amarga maneh urip layanan saka casters supermarket, sing luwih apik, lan padha uga kudu nyaman lan trep kanggo nggunakake.Mulane, bahan nilon biasane digunakake kanggo ngasilake casters ing panggonan kayata troli supermarket!

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita