Seri EC2- Jinis batang Utas

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

7-1EC2 Series- Threaded stem type

Kastor PU kelas dhuwur

7-2EC2 Series- Threaded stem type

Kastor PU super bisu

7-3EC2 Series- Threaded stem type

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

EC2-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Saka aspek apa aku kudu milih casters medium-ukuran?

1. Pilih casters medium-ukuran saka bahan wheel alus lan hard.
Biasane rodha kalebu roda nilon, roda super polyurethane, roda poliuretan kanthi kekuatan dhuwur, roda karet sintetis kanthi kekuatan dhuwur, roda wesi, lan roda pompa udara.Roda poliuretan super lan roda poliuretan kanthi kekuatan dhuwur bisa nyukupi syarat penanganan sampeyan ora preduli yen lagi nyopir ing lemah ing njero ruangan utawa ing njaba;gembong karet sintetik dhuwur-kekuatan bisa Applied kanggo hotel, peralatan medical, jubin, jubin kayu, jubin kothak, etc.. Sampeyan kudu drive ing lemah sepi lan sepi nalika lumaku;roda nilon lan rodha wesi cocok kanggo panggonan sing ora rata utawa filing wesi ing lemah;lan pompa udhara cocok kanggo beban entheng lan dalan sing alus lan ora rata.

2. Pilih casters medium saka keluwesan rotasi.
Roda sing luwih gedhe, luwih hemat tenaga kerja, bantalan rol bisa nggawa beban sing luwih abot, lan resistensi luwih gedhe sajrone rotasi: roda kasebut dilengkapi bantalan bal (baja bantalan) berkualitas tinggi, sing bisa nggawa beban sing luwih abot, lan muter. luwih entheng lan luwes tentrem.

3. Pilih casters medium saka kondisi suhu.
Kadhemen lan suhu dhuwur sing abot duwe pengaruh gedhe ing casters super medium.Roda poliuretan bisa muter kanthi fleksibel ing suhu kurang minus 45°C, lan roda tahan suhu dhuwur bisa muter entheng ing suhu dhuwur 275°C.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita