Seri ED2-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

4-1ED2 Series-Top plate type-Swivel

Kastor PU kelas dhuwur

4-2ED2 Series-Top plate type-Swivel

Kastor PU super bisu

4-3ED2 Series-Top plate type-Swivel

Super PU caster caster

4-4ED2 Series-Top plate type-Swivel

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

4-5ED2 Series-Top plate type-Swivel

Kastor karet buatan konduktif

ED2-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Apa casters medical uga dipérang dadi gembong universal lan wheel arah?Apa bedane

Kastor medis relatif ketat babagan syarat proses produksi, karakteristik lan kualitas kastor amarga khususe adegan panggunaan.Nanging ora ketompo carane ngganti, casters medical uga dipérang dadi rong kategori: wheel universal lan wheel arah.Apa bedane?

1. Bedane penak noleh

Roda universal medis bisa muter kanthi fleksibel.Casters directional ora bisa nguripake independen.Padha kudu dicocogake karo gembong universal kanggo nguripake.Wigati dicathet yen ana radius puteran, sing ana hubungane karo diameter kastor lan jinis rem.Hubungan tartamtu.

2. Ningkatake prabédan ing kemampuan kontrol

Roda universal medis gampang diuripake.Ing sawetara pemandangan njero ruangan cilik, bisa uga ana troli medical ngendi kabeh papat casters gembong universal, supaya ngowahi iku fleksibel lan bisa diuripake mesti ing papan cilik.Roda arah medis luwih ngirit tenaga kerja, lan digunakake kanggo nyambungake ing njaba ruangan lan ing njero ruangan, lan luwih trep kanggo digunakake ing gudang medis.

3. Gunakake karo

Iku ora ngandika kang caster luwih.Ing kahanan normal, isih kudu digunakake bebarengan karo casters.Kanthi cara iki, keluwesan ngowahi saka setir universal ditambahake, lan stabilitas saka caster arah tambah, lan tikaman luwih pegawe-saving.

Ing cendhak, casters medical uga dipérang dadi rong kategori: wheel universal lan rodha arah.Bentenipun utama iku padha bisa nguripake 360 ​​derajat ing lumahing horisontal, nalika medical directional casters mung bisa maju lan mundur.Iki loro casters biasane kudu digunakake ing kombinasi.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita