ED2 Series-Bolt jinis bolongan

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

6-1ED2 Series-Bolt hole type

Kastor PU kelas dhuwur

6-2ED2 Series-Bolt hole type

Kastor PU super bisu

6-3ED2 Series-Bolt hole type

Super PU caster caster

6-4ED2 Series-Bolt hole type

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

6-5ED2 Series-Bolt hole type

Kastor karet buatan konduktif

ED2-Y

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Konversi unit kastor industri

Rong unit kastor industri sing umum digunakake:

● Unit Length: siji inch padha karo total dawa telung barleys;

● Unit bobot: siji pound padha karo 7000 kaping bobot saka barley dijupuk saka tengah kuping gandum;

Babagan dawa unit kekaisaran: Sawise taun 1959, inchi ing sistem kekaisaran Amerika lan inchi ing sistem kekaisaran digabung dadi 25,4 mm kanggo aplikasi ilmiah lan tujuan komersial, nanging sistem Amerika tetep ukuran sing rada beda sing digunakake ing " Ukur. inci".

● 1 inci (inci) = 2,54 sentimeter (cm)

● 1 kaki (mlaku) = 12 inci = 30,48 cm

● 1 yard = 3 kaki = 91,44 cm

● 1 mil (mil) = 1760 yard = 1,609344 kilometer (km)

Konversi bobot unit Inggris:

● 1 butir (gandum) = 64,8 mg

● 1 dram (drachm) = 1/16 ons (ons) = 1,77 gram

● 1 ons = 1/16 pound (pound) = 28,3 gram

● 1 pon = 7000 butir = 454 gram

● 1 watu = 14 kilogram = 6,35 kilogram

● 1 seprapat = 2 watu = 28 kilogram = 12,7 kilogram

● 1 bobot satus (bobot satus) = 4 liter = 112 pon = 50,8 kg

● 1 ton (ton) = 20 kuintal = 2240 pon = 1016 kilogram

Konversi Unit mbutuhake proses laku ndadekake sampurna.Nalika kita ndeleng liyane lan ngetung liyane, sampeyan bisa cepet Ngonversi menyang unit sing menowo karo, ora ketompo apa iku unit domestik utawa unit manca.Yen sampeyan melu industri casters industri, sampeyan bakal kerep nemoni konversi antarane inci lan centimeters lan millimeters;lan konversi antarane unit bobot relatif kurang ing karya saben dina.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita