Seri EF8- Tipe batang berulir(Bulat)(plating Chrome)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

18-1ef8
EF8-Y

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Apa masalah umum ing pilihan saka mangkok Gesper perancah casters?

1. Nalika nggunakake scaffolding Bowl Gesper, mburi ngisor kudu dijamin karo scaffolding, lan ril njaga sisih lan guardrails awak kudu disetel ing loro-lorone;

2. Nalika iku perlu kanggo Buckle scaffolding, kabeh Staff kudu diijini mudhun saka platform karya scaffolding pipe baja kanggo dalan ing advance, lan banjur padha bisa mindhah;

3. Sawise obah ing wektu, langkah ing pedal rem setir kanggo ngunci setir;

4. Sajrone karya, nyegah pigura dhukungan supaya ora kena guncangan lan tabrakan tingkat sing ora dikarepke;

5. Dilarang nyumerepi obyek ing njaba pigura dhukungan kanggo nyegah pigura dhukungan saka tipping amarga bobot wheel abot;

6. Ing situs konstruksi, ora diijini mbangun tangga herringbone ing platform kerja;

7. Wong loro kudu dicegah saka obah saka sisih kiwa lan tengen ing andha herringbone ing wektu sing padha kanggo nyegah scaffolding baja saka tipping liwat;

8. The disassembly saka scaffolding tabung baja kudu dicenthang ing kabeh arah kanggo ndeleng apa sambungan saka scaffolding tabung baja, sistem support formwork, etc tundhuk karo peraturan struktural, lan karya disassembly mung bisa digawa metu sawise disetujoni saka proses manajemen teknis;

9. Sawise pambangunan proyek kasebut, scaffolding baja kudu dibongkar lan dipasang miturut arah munggah lan mudhun.Bagean kasebut kudu ditransfer siji-siji kanthi tenaga kerja, utawa diangkat siji-sijine nganggo tali, utawa dibongkar nganggo alat lan cara khusus liyane sing njamin scaffold baja ora bakal rusak.Pasang ing permukaan dalan, aja langsung dibuwang.

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita