EF7 Seires-Threaded stem type(Flat)(Zinc-plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

16EF7
EF7-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Carane ndandani casters

Kanggo ngluwihi umur layanan saka casters, iku perlu kanggo nindakake karya pangopènan biasa ing casters.

1. Visual mriksa nyandhang gembong: rotasi rodha ora Gamelan lan tali lan sundries liyane gegandhengan.

2. Inspeksi saka krenjang lan fasteners: Banget ngeculke utawa banget nyenyet saka casters faktor liyane.Ngganti gembong rusak.Sawise mriksa lan ngganti gembong, mesthekake yen as wis tightened karo washers kunci lan perkakas.Amarga poros roda sing longgar bakal nyebabake gesekan ing antarane spokes lan krenjang lan senggol, gembong lan bantalan panggantos kudu diwenehake supaya ora mandheg produksi.Yen setir sing bisa dipindhah banget longgar, kudu langsung diganti.Yen rivet ing tengah caster ditanggulangi karo kacang, priksa manawa dikunci kanthi rapet.Yen setir sing bisa dipindhah ora bisa muter kanthi bebas, priksa manawa ana karat utawa rereget ing bal.Yen dilengkapi kastor tetep, priksa manawa braket kastor ora ditekuk.

3. pangopènan pelumas: Lubricate casters ajeg, lan gembong lan bantalan movable bisa digunakake kanggo dangu.Aplikasi pelumas menyang bagean gesekan poros roda lan bantalan bal bisa nyuda gesekan lan nggawe rotasi luwih fleksibel.Ing kahanan normal, lubricate gembong saben nem sasi.Roda kudu dilumasi saben wulan.

Ing cendhak, repair apik lan pangopènan casters bisa ndawakake umur layanan saka casters.Nanging, yen casters pancen rusak lan ora bisa didandani, padha kudu diganti ing wektu.Amarga rega casters ora dhuwur, ngganti casters ing wektu bisa luwih saka ndandani casters.Kesepakatan apik!

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita