ED2 Series-Threaded jinis stem

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

5-1ED2 Series-Threaded stem type

Kastor PU kelas dhuwur

5-2ED2 Series-Threaded stem type

Kastor PU super bisu

5-3ED2 Series-Threaded stem type

Super PU caster caster

5-4ED2 Series-Threaded stem type

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

5-5ED2 Series-Threaded stem type

Kastor karet buatan konduktif

ED2-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Carane nambah keluwesan ngowahi lan mobilitas casters medium

Sak riko, Aku ora sengaja digunakake trolley digunakake dening customer, lan ketemu sing casters trolley medium-ukuran ora banget Gamelan ing meksa nindakake perkara, lan rotasi ora banget fleksibel.Ing wiwitan, aku ngira iki ana hubungane karo permukaan dalan.Mengko, liwat ngumpulake lan ringkesan data, aku nemokake manawa ora kaya sing dakkira ing wiwitan;liwat analisis, Aku rangkuman carane nambah mobilitas lan keluwesan casters medium-ukuran ing kabutuhan nyata.

Kaping pisanan, kita kudu mirsani nyandhang lan luh saka casters medium-ukuran troli, yen padha ing kahanan liyane;mirsani apa rodha ora muter lancar, kang biasane related kanggo tali lan liyane.Nambahake tutup anti-bungkus bisa ngalangi entanglement saka macem-macem iki.Sawise mriksa lan ngganti roda, kencengake poros kanthi locknut.As longgar bisa nimbulaké spokes kanggo rub marang krenjang lan macet.

Banjur milih casters medium-ukuran karo bantalan dhuwur-bahan.Casters medium-ukuran kuwi bisa muter fleksibel lan kacepetan rotasi alam bakal dijamin.Ing atose lumahing casters medium-ukuran ngirim ora alus banget, lan casters medium-ukuran sing alus banget bakal nimbulaké gesekan luwih karo lemah, mangkono kalem mudhun kacepetan mlaku.Pilih casters medium-ukuran karo diameteripun rodha rada gedhe, supaya kadohan saka casters medium-ukuran ngowahi siji bunder uga gedhe, lan kacepetan alam luwih cepet saka casters medium-ukuran karo diameteripun wheel cilik.

Pungkasan, tambahake lenga pelumas kanthi rutin kanggo mesthekake yen kastor ukuran medium lan bantalan sing bisa dipindhah bisa digunakake nganti suwe.Aplikasi pelumas menyang bagean gesekan ring segel, poros lan bantalan roller kanggo nyuda gesekan lan nggawe rotasi luwih fleksibel.Kajaba saka lenga lubricating kanggo bagean puteran saka casters medium-ukuran bisa njamin keluwesan saka bagean puteran saka casters medium-ukuran, kang uga bantuan gedhe kanggo asil dandan saka kacepetan puteran.

Kanthi aplikasi nyebar lan promosi nyebar saka casters medium-ukuran, pelanggan saya fokus ing kualitas, layanan lan pengalaman;Global Casters, minangka supplier caster account, bakal terus reformasi lan inovasi ing syarat-syarat kualitas, layanan, lan pengalaman, lan njelajah liyane lan liyane Ing wektu sing padha, kita nyedhiyani pesawat saka casters medium-ukuran cocok kanggo kabutuhan dhewe.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita