EC1 Series-Threaded jinis stem

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

2-1ec1

Kastor PU kelas dhuwur

2-2ec1

Kastor PU super bisu

2-3ec1

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

EC1-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Aplikasi lan instalasi saka tengah kurang gravitasi casters

Instal lan priksa produk sing bakal digunakake, aja nyelehake barang sing abot kanggo nyegah karusakan, lan barang sing paling gampang rusak ora umum digunakake.Produk apik bisa luwih nerangake pentinge casters ing produksi.Nglebokake masyarakat modern, pangembangan industri, kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, kastor tengah-tengah gravitasi uga nuduhake tren pangembangan macem-macem.Kinerja prodhuk diganti karo panjaluk nyata kanggo produksi.

Duwe pangerten tartamtu kabeh produk caster.Panggonan sing cocog lan ora cocog tanggung jawab kanggo operasi lan pangopènan.Kanggo ngindhari panggunaan sing ora cocog utawa kakehan, sampeyan kudu nggunakake kastor pusat gravitasi sing kurang ing posisi sing cocog kanggo nyegah kargo ditekan ing tekanan kargo..

A seri pranala saka mbukak produk kanggo instalasi, etc. kudu dilakokno ing sesuai karo prosedur sing cocog.Ora ana sing bisa dianggep entheng.Casters kurang tengah-saka-gravitasi bisa digunakake karo peralatan ing 5t, kang nduweni stabilitas apik, njamin safety saka peralatan, lan nyuda macem-macem beboyo didhelikake dingerteni saka peralatan.Macem-macem pangolahan digunakake kanggo entuk efek sing dikarepake, kalebu sawetara syarat khusus, nanging uga perawatan khusus, kayata: 1. Struktur trek lapisan ganda sing sampurna;2. jinis dhasar rem SIDE;3. piranti pangayoman lemah banget lan rotasi wheel ;4. Super heavy-tugas lan struktur safety kurang dhuwur;5. perawatan lumahing bisa lingkungan loropaken galvanizing, elektroforesis lan pangolahan liyane.

Low-center-of-gravity casters banget fleksibel lan duwe sawetara saka sudhut aplikasi.Kayata: 1. Meja komputer Supermarket;2. Komputer elektronik;3. Peralatan medis.Sampeyan kudu nggunakake peralatan kanthi beban abot lan pusat gravitasi sing sithik.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita