Seri EF7- Tipe piring ndhuwur- Putar/Kaku (Flat) (Seng-plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

15-1EF7
EF7-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Bedane antarane casters tugas entheng lan casters tugas abot

Saka sudut pandang harfiah, prabédan antarane casters entheng lan casters abot dumunung ing kapasitas mbukak, nanging ing kasunyatan, saka ciri dhewe, isih ana akeh beda.Editor Global Caster Factory bakal ngenalake sampeyan kastor ringan lan kastor abot.Bedane antarane casters:

Fitur saka casters cahya

1. Casters cahya umume cilik ing ukuran lan kurang ing mbukak sakabèhé.

2. Scaffolding lancip lan lancip, lan komponen utamané prangko lan kawangun.

3. Casters utamané entheng-bobot injeksi-nyetak gembong, kang cahya lan fleksibel.

4. Syarat sing luwih dhuwur kanggo lingkungan panggunaan, cocok kanggo penanganan kargo cilik lan entheng.

Fitur saka casters abot

1. Casters heavy-tugas duwe volume gedhe lan mbukak abot.

2. Bahan dhukungan luwih kenthel, lan bagean kasebut utamane dicap lan dilas.

3. Roda mecah utamané digawe saka inti wesi inti mecah wheel, kang tenan, tanpa ewah-ewahan bentuk lan mbalek.

4. Cocog kanggo lingkungan njero ruangan lan ruangan sing kompleks, lan uga cocog kanggo nangani lan nangani obyek sing abot.

5. Dilengkapi port injeksi lenga, lubrication lan stabilitas sak nggunakake.

Cekakipun, ing ndhuwur iku ciri saka casters entheng lan casters abot.Sawise mbandhingake, apa sampeyan ngerti manawa bedane isih cukup gedhe?Sabanjure ana sing takon bab prabédan antarane casters entheng lan casters abot, ora mung ngerti sing kapasitas mbukak beda.

Cara milih kastor kanggo grobag blanja supermarket?

1. Pilihan saka materi casters saka troli supermarket.Umumé, pilihan kastor kanggo grobag blanja supermarket kudu adhedhasar kahanan kayata kahanan lemah lan beban roda.Contone, roda karet ora tahan kanggo bahan kimia kayata asam lan lenga, dene polyurethane lan nilon cocok kanggo lingkungan sing beda;

2. Pilihan saka softness lan atose saka casters kanggo grobag blanja supermarket: gembong super polyurethane, gembong nilon, lan gembong polyurethane-kekuatan dhuwur cocok kanggo nyopir ing njero ruangan lan lemah;kastor buatan manungsa kanthi kekuatan dhuwur cocok kanggo nyopir ing lemah sing sepi kayata hotel lan rumah sakit;

3. Sing luwih gedhe diameteripun gembong saka kréta blanja supermarket, liyane pegawe-nyimpen.Minangka kastor grobag supermarket, carane nggawe pelanggan luwih irit tenaga kerja iku penting banget, amarga pelanggan mesthi ora pengin nyurung grobag abot kanggo tuku barang.Mulane, nalika supermarket milih casters shopping cart, padha kudu milih casters karo diameteripun wheel gedhe;

4. Suhu ing supermarket umum relatif cocok, supaya nalika milih casters, ana relatif sawetara syarat kanggo suhu.Nanging, ing panggonan sing beda-beda, sampeyan uga kudu milih bahan caster sing cocog kanggo suhu sing beda-beda, amarga kahanan suhu sing abot lan dhuwur duwe pengaruh gedhe ing kastor.Yen sampeyan ana ing sisih lor, sampeyan kudu milih casters digawe saka polyurethane;

5. Minangka supermarket shopping cart caster, kapasitas mbukak-prewangan sawijining uga kudu diwilang kasebut kanthi teliti,.Yen pelanggan milih produk sing relatif abot, kayata beras, casters gagal, sing bakal mengaruhi kepinginan customer kanggo toko.Kanggo ngetung bobot beban, sampeyan kudu ngerti bobot troli transportasi, beban maksimal, lan jumlah roda sing digunakake.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita