EF5 Seies-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku (Stainless steel)(Derlin)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

12-1ef5

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Pira suhu dhuwur bisa tahan gembong tahan suhu dhuwur?

Bagian inti saka kastor tahan suhu dhuwur yaiku bagean roda tahan suhu dhuwur, amarga bagean liya bisa digawe saka hardware, nanging kastor iki ora kabeh logam, nanging macem-macem bahan pelatih sing beda.Dadi carane akeh derajat suhu dhuwur bisa tahan gembong suhu dhuwur?Global Caster ing ngisor iki bakal ngenalake sampeyan:

Kaping pisanan, macem-macem bahan caster tahan suhu dhuwur bisa tahan suhu dhuwur ora padha.

Kapindho, gembong tahan suhu dhuwur diklasifikasikake miturut tingkat resistensi suhu dhuwur, biasane miturut tingkat resistensi suhu dhuwur kaya ing ngisor iki:

A. 100 derajat dhuwur wheel tahan suhu

B. 180 derajat dhuwur wheel tahan suhu

C. 260 derajat dhuwur wheel tahan suhu

D. 300 derajat dhuwur wheel tahan suhu

E. Selaras suhu dhuwur wheel

 

Wigati dicathet yen tingkat resistensi suhu dhuwur sing cocog karo macem-macem bahan beda-beda.logam Murni gembong tahan suhu dhuwur kudu kaluwihan tartamtu ing resistance suhu dhuwur, nanging karo emergence saka bahan caster anyar, casters tahan suhu dhuwur duwe anyar.terobosan.

Ing cendhak, resistance suhu dhuwur saka gembong suhu dhuwur iku salah siji saka paramèter penting, supaya iku biasane dipérang miturut Kapabilitas resistance suhu dhuwur beda, kayata resistance kanggo 100 derajat, 200 derajat, 300 derajat, lan ing.

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita