Seri EC2-Tipe piring ndhuwur-Putar/ Kaku

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

8-1EC2 Series-Top plate type-Swivel

Kastor PU kelas dhuwur

8-2EC2 Series-Top plate type-Swivel

Kastor PU super bisu

8-3EC2 Series-Top plate type-Swivel

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

EC2-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Globe Caster -Produsen profesional kastor tugas abot

Casters heavy-tugas digunakake kanggo mindhah peralatan abot.Mulane, gembong saka casters heavy-tugas umume nggunakake hard-tread gembong tunggal.Kayata gembong polyurethane, gembong PVC, gembong karet, gembong nilon, gembong wesi cast, gembong baja palsu, gembong resin phenolic lan nilon + gembong serat kaca iku pilihan becik.Antarane wong-wong mau, gembong caster polyurethane utamané cocok kanggo gembong cocog karo casters ekstra-abot.

Kurung kanggo casters abot

krenjang biasane adopts bahan logam minangka awak utama, kalebu biasa plate stamping mbentuk, cast baja mbentuk, die forging baja mbentuk, etc, biasane flat-plate Déwan punika andalan.Kekandelan piring baja saka casters abot umume nganggo piring baja 5mm, 8mm, 10mm, 16mm lan luwih saka 20mm.

Desain piring puteran roda universal tugas abot

Roda universal saka casters heavy-tugas biasane nganggo racetracks bal baja pindho lapisan, kang prangko lan kawangun dening perawatan panas.Kanggo piring puteran saka rodha universal ekstra-abot, batang werni warata utawa bantalan roller jarum warata karo pasukan luwih umume digunakake kanggo èfèktif nambah kapasitas mbukak saka caster heavy-tugas.Kanggo rodha universal tugas abot-tahan impact khusus, piring puteran digawe saka baja die-palsu, kang wis rampung lan kawangun, kang èfèktif ngindari welding saka bolt plate nyambungake lan mbenakake resistance impact saka caster karo kekuatan luwih. .

company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita