Seri EC1- Tipe batang Utas-Kanthi Adaptor Ngembangake

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

1-1EC1 Series- Threaded stem type-With Expanding Adapter

Kastor PU kelas dhuwur

1-2EC1 Series- Threaded stem type-With Expanding Adapter

Kastor PU super bisu

1-3EC1 Series- Threaded stem type-With Expanding Adapter

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

EC1-S-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Isi lan cara inspeksi pisanan, inspeksi sampling penengah, lan inspeksi kastor

 

1, intensitas

1) Pengujian kekuatan utawa inspeksi sampling kudu ditindakake sesuai karo gambar desain lan syarat pangolahan.Tester atose kudu dideleng nganggo blok standar, lan intensitas tes bisa ditindakake sawise konfirmasi.Bagian sing diobati panas dites nganggo panguji kekerasan Rockwell.

2) Sadurunge nyoba kekuatan, lumahing bagean kudu di resiki lan rapi, ukuran oksida, lapisan carburized lan burrs kudu dibusak, lan kudu ora ana tandha mesin penting ing lumahing.Suhu bagean sing diuji adhedhasar suhu njero ruangan, utawa rada luwih dhuwur tinimbang suhu njero ruangan.Suhu diwatesi kanggo saben wong kudu bisa nangkep kanthi bener.

3) Komponen inspeksi kekuatan kudu dijlentrehake miturut dokumen proses utawa dening personel inspeksi lan pangolahan.Kekuwatan pengawasan posisi perawatan panas ora kurang saka 1 titik, lan saben titik ora kurang saka 3 poin.Ora rata saka nilai kekuatan umum kudu kurang saka utawa padha karo derajat HRC5.

2, deformasi

1) Bagean lembaran logam diselehake ing platform layanan tes kanthi mikrometer kanggo ndeteksi ketidakrataan.

2) Kanggo bagean poros, nggunakake pamblokiran nuding utawa V-shaped kanggo ndhukung loro-lorone saka titik.Gunakake indikator dial diameter njero kanggo ngukur getaran aksial.Bagian poros sing apik bisa dipriksa ing situs web kanthi mikrometer.

3) Kanggo bagean bunder, gunakake pengukur dial diameter, mikrometer, pengukur plug benang, pengukur diameter diameter, pengukur plug benang, pengukur dering, lan liya-liyane kanggo mriksa bolongan internal, benang internal, benang eksternal lan spesifikasi bagean liyane.

4) Alat testing khusus kanggo Utas njaba non-standar kanggo dites lan bagean unik.

3. Penampilan: Gunakake mripat kanggo mirsani apa ana retak, kobong, ketukan, bintik ireng, teyeng, lan liya-liyane.Kanggo bagean utama utawa bagean sing rawan retak, gunakake blasting bensin lan cara liyane kanggo mriksa.

4. Fitur: testing dening testing peralatan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita