EC1 Series- jinis bolongan Bolt

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

3-1EC1 Series- Bolt hole type

Kastor PU kelas dhuwur

3-2EC1 Series- Bolt hole type

Kastor PU super bisu

3-3EC1 Series- Bolt hole type

Kastor karet buatan kanthi kekuatan dhuwur

EC1-Y

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Kepiye kastor tugas medium nambah efisiensi?

Iku uga angel banget kanggo nglacak sajarah casters tugas medium, nanging sawise wong nemokke rodha, iku wis dadi luwih gampang kanggo nindakake lan mindhah obyek, nanging gembong mung bisa mbukak ing garis lurus, kang penting banget kanggo owah-owahan. arah nalika nggawa obyek gedhe.Isih angel banget.Mengko, wong nemokke gembong karo struktur setir, kang saiki kita nelpon casters tugas medium utawa gembong universal.Munculé casters medium tugas wis nggawa revolusi ing umur transportasi wong, utamané obyek obah.Ora mung bisa gampang ditangani, nanging uga bisa pindhah menyang arah apa wae, sing ningkatake efisiensi.

Ing jaman modern, karo munggah saka revolusi industri, liyane lan liyane peralatan kudu dipindhah, lan casters medium tugas wis dadi liyane lan liyane digunakake ing saindhenging donya.Kabeh lapisan urip meh ora bisa dipisahake saka casters tugas medium.Ing jaman modern, kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi sing terus-terusan, peralatan kasebut dadi luwih multifungsi lan panggunaan dhuwur, lan casters tugas medium dadi bagean sing ora bisa dipisahake.Pangembangan casters tugas medium wis dadi luwih khusus lan wis dadi industri khusus.

Struktur caster medium digawe saka siji wheel dipasang ing krenjang, kang digunakake kanggo nginstal ing peralatan supaya bisa mindhah bebas.Casters medium utamane dipérang dadi rong kategori:

1. Casters medium tetep: krenjang tetep dilengkapi karo siji wheel , kang mung bisa mindhah ing garis lurus.

2. Casters medium movable: 360-degree krenjang setir dilengkapi karo siji wheel , kang bisa drive ing sembarang arah ing bakal.

Kastor medium industri duwe macem-macem roda tunggal, sing beda karo ukuran, model, lan permukaan ban.Milih rodha tengen adhedhasar kahanan ing ngisor iki:

  • Gunakake lingkungan situs, lingkungan kerja sing nggawa beban produk ngemot bahan kimia, getih, pelumas, lenga mesin, uyah lan zat liyane.
  • Macem-macem iklim khusus, kayata asor, suhu dhuwur utawa kadhemen abot
  • Requirements resistance kejut, tabrakan lan quietness nyopir.
company introduction

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita