EB1 Series-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku (Seng plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas Produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

1-1

Kastor PU kelas dhuwur

1-2

Super PU kastor

1-3

Kastor PU super bisu

1-4

Kastor wesi

EB1-H

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Carane kanggo mesthekake nggunakake efisien scaffolding gembong universal

Scaffolding tradisional angel dipindhah sawise didandani.Sajrone konstruksi, buruh kudu kerep mindhah permukaan konstruksi.Scaffolding seluler wis muncul minangka wektu sing dibutuhake lan akeh digunakake ing konstruksi tembok.Antarane wong-wong mau, gembong universal scaffold seluler minangka penting minangka kaki manungsa.Dadi, ing proses nggunakake roda universal perancah, apa sing kudu digatekake?

Kaping pisanan, Globe Caster njupuk kabeh wong ngerti saka aspek pengawasan.Kanggo scaffolding swivel caster, inspeksi dileksanakake saben dina utawa sadurunge saben nggunakake.Pasang macem-macem kastor putar, kunci mung siji rem sekaligus, banjur coba mindhah piranti kanggo mriksa apa saben kastor putar nduweni kinerja rem sing apik, yen amarga kethokan utawa karusakan ing kastor putar Fungsi rem kastor gagal, mangga ngganti setir langsung, lan banjur retest rem.Yen masalah struktural rem dhewe, rem kudu didandani utawa diganti.Tes maneh rem sanalika sawise saben ndandani utawa ngganti.

Sajrone instalasi roda universal scaffolding, pangguna uga kudu menehi perhatian marang perkara kasebut:

1. Roda universal kudu dipasang ing posisi sing ditemtokake dening pabrikan.

2. krenjang caster diinstal kudu cukup kekuatan lan ketemu kapasitas mbukak-prewangan sak nggunakake.

3. Fungsi universal wheel ora bisa diganti, utawa iku kena pengaruh dening piranti instalasi.

4. Poros puteran kudu tansah vertikal.

5. Casters tetep kudu ing baris karo as sing.

6. Yen mung casters putar digunakake, padha kudu konsisten.

7. Yen casters tetep digunakake bebarengan karo casters puteran, kabeh casters kudu kompatibel karo saben liyane lan kudu dianjurake dening Produsèn.

 

Desain bantalan roda universal bisa nyukupi gerakan scaffold ing sembarang arah;desain brake prangko lan gandheng bisa ketemu rotasi braking saka piring ndhuwur lan gembong, mesthekake yen scaffold bisa mandheg ing sembarang wektu lan ing ngendi wae.Aplikasi sing apik ora bisa dipisahake saka pemeriksaan biasa lan instalasi sing bener.Sampeyan kudu nggawe ancang-ancang sak proses aplikasi kanggo mesthekake yen ora ana masalah karo rincian lan menehi jaminan kanggo aplikasi Gamelan saka scaffolding.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita