EB2 Series-Threaded stem type (Seng plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

eb2-1

PP kab

eb2-2

Kastor nilon

EB2-S

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Kinerja sing apik banget lan aplikasi kastor sing nyerep kejut

Kastor sing nyerep kejut saiki nggawa kepenak banget kanggo produksi lan urip kita, mula kepiye sampeyan ngerti babagan bahan kastor sing nyerep kejut?Ing ngisor iki kita sedhela introduce bahan lan karakteristik fungsi saka casters kejut-nresep ngisor: Kastor karet shock-absorbing kualitas dhuwur diprodhuksi dening Globe Caster digawe saka casters polyurethane inti wesi polyurethane kualitas dhuwur, kang duwe kateguhan apik lan elastisitas lan nyandhang. resistance.Paket polyurethane berteknologi tinggi Kastor inti wesi nduweni karakteristik anti-fouling, tahan minyak, tahan nyandhang lan kapasitas beban dhuwur.Casters nyerep kejut duwe sealing apik, bledug-bukti lan kinerja anti nduwurke tumpukan.Bledug-bukti lan anti-gulungan, cocog karo pilihan lan syarat lingkungan beda.

Roda nyerep kejut Globe Caster digawe saka poliuretan berkualitas tinggi, kanthi ketangguhan, elastisitas lan tahan abrasi sing apik, lan dipuji banget dening para konsumen.Ayo goleki kinerja sing apik saka roda nyerep kejut:

1. Efek panyerepan kejut: spring siji / pindho digunakake, efek bantalan luwih jelas;

2. Puteran bagean: piring ngisor luwih gedhe lan piring werni baja, pindho lapisan trek werni baja, werni werni piring ngisor kabeh panas-dianggep kanggo nambah kekuatan, lan luwih nambah kekuatan mbukak-prewangan lan keluwesan rotasi saka casters;

3. Bantalan: Bantalan luwih awet, lan tutup bledug dipasang kanggo nglindhungi bantalan kanthi efektif lan ndawakake umur layanan;

4. Kekandelan piring wesi: standar Nasional 8mm;piring ngisor lan tutup peluru gedhe nganggo S-45C panas-rolling lan proses forging, lan perawatan panas wis digawa metu kanggo nambah kekuatan;

5. Struktur krenjang: Piring ngisor krenjang adopts struktur gandheng pindho sisi, kang luwih dipercaya dienggo;

6. Perawatan lumahing: proteksi lingkungan galvanis, test semprotan uyah netral kanggo 24 jam tanpa sulaman putih;

7. materi Wheel: Roda digawe saka wesi dikiataken rodha ngalangi, lan kulit njaba cast-jinis dhuwur-bahan nyandhang polyurethane elastomer;

8. Werna roda: abang, krem, biru, abu-abu, lan liya-liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Area aplikasi

1. Ngangkut peralatan kanthi kapasitas beban gedhe sing mbutuhake panyerepan kejut;

2. Ngangkut peralatan kanggo suku cadang mobil;

3. Transportasi heavy-tugas liyane mbutuhake buffering lan kejut-nresep peralatan nangani.

Sajrone pirang-pirang taun, Globe Caster mesthi adhedhasar teknologi lan orientasi pasar.Kanthi teknologi sing paling apik, pakaryan lan produk sing efisien, lan layanan sawise-sales sing sampurna, wis entuk kapercayan pangguna lan wis berkembang ing pasar produk.

Kastor sing nyerep kejut duwe sealing sing apik, tahan bledug, anti banyu lan kinerja anti gulung.Casters disegel lan anti-gulungan.Piring manik nganggo cincin sealing, sing tahan debu, anti banyu lan anti gulung, sing cocog kanggo pilihan lan syarat lingkungan sing beda.Kastor nyerep kejut sing gampang diwiwiti duwe karakteristik daya wiwitan sing sithik nalika dipasang ing kendaraan peralatan.Kapasitas beban dhuwur Piring gelombang redam ultra-sepi nganggo permukaan sing rata, sing bisa nyegah goyangan sikil lan roda nalika proses penarikan kanthi kacepetan dhuwur, sing nyuda gangguan lan nyedhiyakake lingkungan produksi sing sepi kanggo bengkel produksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita