Seri EB2-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku (Seng plating)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

3.EB2 Series-Top plate

PP kab

3.EB2 Series-Top plate1

Kastor nilon

EB2-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Aplikasi saka casters drive irama donya

Penemuan sing paling gampang wis ngowahi cara manungsa nindakake lan mindhah barang.Bisa diarani yen muncule casters minangka revolusi lan kemajuan.Antarane wong-wong mau, casters industri utamané digunakake ing trolleys, scaffolding mobile, truk workshop, etc.

Ana akeh jinis kastor industri, sing beda-beda ing ukuran, model, lan permukaan ban.Milih tengen wheel adhedhasar kahanan ing ngisor iki: nggunakake lingkungan situs.Bobot produk.Lingkungan kerja ngemot bahan kimia, lemak, lenga, uyah lan zat liyane.Macem-macem iklim khusus, kayata asor, suhu dhuwur utawa kadhemen abot, dibutuhake kanggo resistensi impact, tabrakan lan nyopir sepi.

Struktur casters industri kasusun saka siji wheel dipasang ing krenjang, kang digunakake kanggo nginstal ing peralatan supaya bisa mindhah bebas.Casters utamané dipérang dadi rong kategori: casters tetep.krenjang tetep dilengkapi karo siji wheel lan mung bisa mindhah ing garis lurus.Casters movable krenjang setir 360-degree dilengkapi karo siji wheel , kang bisa drive ing sembarang arah ing bakal.

Pilih gembong caster anastomosis: gembong umum digawe saka nilon, karet, polyurethane, inti karet elastis ditutupi karo polyurethane, wesi matak, plastik, etc. Gembong plastik asring digunakake ing lingkungan asor dhuwur.Roda poliuretan inti wesi umume digunakake ing pabrik lan kendharaan logistik kanthi muatan dhuwur.Kastor sing beda-beda dipilih miturut skenario panggunaan sing beda.

Milih krenjang caster: Umume, casters mbukak-prewangan kudu dianggep pisanan, kayata supermarket, omah, sekolah, rumah sakit, bangunan kantor, hotel lan panggonan liyane.Amarga hawane apik lan lancar, saben kastor bisa nggawa 50-150 kilogram, lan bebane sithik.Umume 3- Plat baja 4mm dicap, dilas lan dibentuk, lan braket roda kastor dilapisi.

Total beban ing casters: mbukak maksimum lan jumlah casters.

Puter diameteripun caster: Umumé, sing luwih gedhe diameteripun setir, sing cilik mbukak meksa nindakake perkara.Tegese sing luwih gedhe bisa ngurus lemah supaya ora rusak.Dhiameter setir saka ukuran sing dipilih kudu dianggep ing awal pilihan saka mbeta bobot saka van ing mbukak tikaman dhisikan.

Roda tunggal kanthi kemampuan maneuver sing luwih gedhe kanggo njamin rotasi roda luwih ngirit tenaga kerja.Bantalan rol berbentuk jarum bisa nggawa beban sing luwih abot lan luwih tahan;bantalan werni kualitas siji-wheel-dipasang bisa nindakake kathah abot lan muter luwih èfèktif.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita