Seri EB3-Tipe piring ndhuwur-Putar/Kaku (plating Chrome)

Katrangan singkat:

Min.Order: 500 Pieces
Pelabuhan: Guangzhou, China
Kapasitas produksi: 1000000pcs saben wulan
Katentuan Pembayaran: T/T
Tipe: Roda Puteran


Detail Produk

Tag produk

eb3-1
EB3-P

Kaluwihan ing produk kita:

1. bahan kualitas dhuwur dituku karo strictly mriksa kualitas.

2. Saben produk dicenthang strictly sadurunge packing.

3. We are Produsèn profesional kanggo liwat 25 taun.

4. Urutan nyoba utawa pesenan campuran ditampa.

5. pesenan OEM olèh.

6. Pangiriman cepet.

7) Sembarang jinis casters lan gembong bisa selaras.

company introduction

Hubungi Kita Dina iki

Kita nggunakake teknologi canggih, peralatan lan bahan berkualitas tinggi kanggo njamin keluwesan, penak lan daya tahan produk.Ing kahanan sing beda-beda, produk kita duwe nyandhang, tabrakan, karat kimia, tahan suhu rendah / dhuwur, trackless, perlindungan lantai lan fitur swara sing kurang.

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (2)

Testing

75mm-100mm-125mm-Swivel-PU-Trolley-Caster-Wheel-with-Threaded-Stem-Brake-Wheel-Castor (3)

Bengkel

Perusahaan terkemuka China ing kastor-Globe Caster

Casters utamané digunakake ing trolleys, scaffolding mobile, truk workshop, etc.

Penemuan paling gampang asring sing paling penting, lan kastor duwe karakteristik iki.Ing wektu sing padha, tingkat pangembangan kutha asring hubungane positif karo jumlah kastor sing digunakake.

Minangka perusahaan anjog ing industri caster China, Globe Caster, produk duwe reputasi dhuwur ing industri, lan wis dikuwasani pasar ide kanggo akèh taun.Merek kasebut duwe tim desain kelas siji, lan bisa nyedhiyakake macem-macem jinis sesuai karo tren pangembangan pasar lan kabutuhan panuku.Produk Caster saka macem-macem kekuatan.Produk kastor paling laris ing pasar saiki kalebu kastor industri, kastor buffer, kastor bisu, lsp. Globe Caster minangka andalan industri kastor China.Wis reputasi apik ing pasar kanggo akèh taun lan wis sade uga ing Eropah, Amerika, Jepang lan Korea kanggo luwih saka sepuluh taun.Ngenteni negara, lan uga wis nglumpukake sawetara saka sudhut pelanggan, akeh panuku bakal nimbang produk saka Globe Caster sanalika padha nimbang tuku produk caster.

Globe Caster bisa dadi pimpinan ing industri, ora kanthi propaganda buta nanging kanthi kekuwatan.Dheweke uga wis verifikasi bebener pasar, yaiku, produk utawa layanan sing apik isih bisa duwe volume penjualan sing apik sanajan tanpa publisitas sing akeh banget.Produk kasebut macem-macem, lan malah seri sing padha nyedhiyakake produk kanthi kekuwatan lan ukuran sing beda-beda, sing bisa nggawa luwih akeh pilihan kanggo para pelanggan.Miturut akeh pelanggan, alasan kenapa dheweke milih Globe Caster yaiku nimbang iki.Kekuwatan merek uga amarga introduksi akeh pelanggan lawas.Kabeh produk Globe Caster bakal diuji kanthi ketat sadurunge diluncurake kanthi resmi kanggo mesthekake yen kabeh proses bener, kalebu kaliber lan permukaan kastor.Peralatan tes sing diadopsi yaiku peralatan Advanced internasional, lan tingkat kesalahan produk luwih ketat tinimbang syarat negara kanggo desain produk sing gegandhengan, lan merek sing bisa tanggung jawab kanggo produke mesthi bakal entuk perhatian lan pujian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita