Kréta Blanja Casters

Kita nyedhiyakake layanan kustomisasi caster kanggo macem-macem aplikasi.Salah sawijining conto, kastor keranjang blanja kita, diwenehake menyang jeneng internasional kayata Wal-Mart, Carrefour, RT-Mart lan Jusco.Casters sing digunakake ing kréta blanja kudu ketemu sawetara syarat, kang kapacak ing ngisor iki.

1. Kréta blanja Supermarket duwe frekuensi panggunaan sing dhuwur kanthi syarat dhuwur kanggo keluwesan rotasi lan resistensi nyandhang.

2. Amarga frekuensi panggunaan dhuwur, casters iki mbutuhake umur layanan dawa karo panggantos kurang utawa biaya ndandani.

3. Resistance impact dhuwur

4. Amarga panggunaan njero ruangan, casters iki kudu bisu lan ora ninggalake jejak ing lantai.

Solusi Kita

1. Supermarket shopping cart casters digawe saka polyurethane, lan nalika dipasangake karo kréta blanja kang unik, desain bisu, casters sing bisu, kang èfèktif ngilangake gangguan latar mburi ngganggu.

2. Ing kahanan prewangan tartamtu, casters shopping cart ora gampang ninggalake konco imprints ing lantai.

3. Kastor poliuretan sing nyerep kejut, tahan nyandhang, lan tahan minyak.

4. Panggunaan bantalan werni kanggo nginstal casters shopping cart ndadekake shopping carts gampang lan fleksibel kanggo kontrol, nalika isih menehi kapasitas mbukak dhuwur lan kekiatan.

5. Ing supermarket multi-crita, desain unik saka casters ngidini kedhaftar kanggo bebas mindhah kreta munggah lan mudhun lereng ramp.

Perusahaan kita nggawe kastor komersial kanthi macem-macem kapasitas beban wiwit taun 1988, minangka pemasok roda kastor kastor lan grobag blanja sing terkenal, kita uga nawakake macem-macem kastor tugas ringan, tugas medium lan kastor tugas berat kanggo panggunaan industri.We have stem swivel casters lan swivel top plate casters karo macem-macem jinis bahan lan ewu model kanggo milih.Kita bisa nggawe kastor adhedhasar ukuran khusus, kapasitas beban lan bahan.


Wektu kirim: Dec-18-2021