Hand Pallet Jack Casters

PROJECTS (4)
PROJECTS (5)

Globe nawakake layanan kustomisasi kastor sing ngidini kastor kita nyukupi syarat merek forklift sing dikenal sacara internasional, sawetara sing kapacak ing ngisor iki:

Forklift Allis Chalmer Kab TOYOTA Forklift Isih Forklift Forklift Mitsubishi Kab Forklift Jungheinrich Kab
Forklift Kucing Linde Forklift Kab Forklift Trifik Kab Forklift Raymond Kab Baker Forklift Kab
Forklift Caterpillar Kab Forklift Clark Kab Forklift Mahkota Forklift Hyster Kab Forklift Bianjies

We offer mung paling apik ing dhuwur kekuatan nilon wheel casters lan inti wesi polyurethane wheel casters kanggo pelanggan milih saka.Kita uga nawakake kastor torsi spring tugas abot sing padhet lan dipercaya.Dilengkapi bantalan duplex Ball, kastor iki njamin rotasi sing fleksibel lan stabil, sanajan ana beban sing abot.Amarga forklift nduweni peran penting ing macem-macem industri, roda kastor kanthi kualitas dhuwur lan kekuatan dhuwur dibutuhake supaya forklift tetep tegak sanajan nangani beban sing abot.Disaranake wesi inti polyurethane wheel lan nilon wheel casters kanggo aplikasi forklift.

Perusahaan kita ngasilake kastor industri kanthi macem-macem kapasitas beban wiwit taun 1988, minangka pemasok roda kastor lan roda kastor sing terkenal, kita nawakake macem-macem tugas ringan, tugas medium lan kastor tugas abot kanggo jacks pallet tangan, nawakake kastor batang lan swivel plate gunung. casters kasedhiya karo macem-macem jinis model.Ana ewu gembong caster kualitas dhuwur kaya gembong karet, gembong polyurethane, gembong nilon, gembong wesi matak lan casters, bisa digawe ing ukuran perlu adat, kapasitas mbukak lan bahan.


Wektu kirim: Dec-18-2021