Bahan Nangani Kastor Heavy Duty

Perusahaan logistik lan transportasi fokus ing transportasi barang abot sing efisien ing kahanan sing salah kastor bisa nyuda proses logistik.Amarga perusahaan-perusahaan kasebut kudu mbukak, mbongkar, lan ngeterake saka hub kargo menyang dermaga, gudang lan wilayah liyane ing tabel wektu sing ketat, kastor sing tepat kudu duwe alat.Kanthi keahlian kita ing industri, kita nawakake kastor sing paling cocog kanggo jinis kabutuhan aplikasi iki, saéngga ningkatake efisiensi transportasi seluler kanggo para pelanggan logistik.

PROJECTS (2)

Fitur

1. Casters iki fitur resistance nyandhang banget lan kekiatan, uga kinerja non-slip, resistance kimia, resistance impact lan rotasi fleksibel.

2. urip dawa layanan

3. Nglindhungi lantai, ora bakal ninggalake imprints wheel ing lemah

4. Kapasitas bantalan sing kuat, padhet lan stabil

Solusi kita

Perusahaan logistik nimbang pilihan bahan nalika tuku kastor, uga dhuwur lan ukuran kastor.Sawetara fitur penting saka perusahaan lan pilihan caster kita kapacak ing ngisor iki.Sing paling penting, kita duwe pengalaman 30 taun ing industri casters, wis nglumpukake akeh desainer produk sing bisa menehi solusi sing optimal miturut kabutuhan aplikasi pelanggan.Kajaba iku:

1. Casters Globe nggunakake bahan mentahan lingkungan loropaken, kalebu polyurethane, karet Ponggawa, wesi cast, nilon kekuatan dhuwur lan liyane.

2. Sertifikasi sistem ISO9001:2008, ISO14001:2004, nyukupi syarat lingkungan pelanggan.

3. Kita duwe sistem pengujian produk sing ketat.Saben kastor lan aksesoris kudu ngliwati serangkaian tes sing ketat, kalebu tahan abrasi, resistensi dampak lan tes semprotan uyah 24 jam.Kajaba iku, saben langkah produksi ditindakake ing sangisore pengawasan staf kontrol kualitas kanggo njamin kualitas.

4. Perusahaan kita duwe garansi kualitas siji taun.

Perusahaan kita nggawe kastor industri kanthi macem-macem kapasitas beban wiwit taun 1988, minangka pemasok roda kastor lan roda kastor sing terkenal, kita nawakake kastor tugas abot kanggo peralatan penanganan bahan kayata kastor gerobak lan kastor troli, uga kita duwe macem-macem tugas ringan, tugas medium lan casters tugas abot, lan casters gagang lan swivel plate Gunung Casters kasedhiya karo macem-macem jinis bahan.Amarga perusahaan kita bisa ngrancang cetakan roda kastor, kita bisa nggawe kastor adhedhasar ukuran khusus, kapasitas beban lan bahan.


Wektu kirim: Dec-17-2021