Carane Pilih Casters tengen

1.Miturut lingkungan panggunaan

a.Nalika milih operator wheel cocok, bab pisanan njupuk menyang wawasan punika bobot prewangan wheel caster kang.Contone, ing supermarket, sekolah, rumah sakit, gedung perkantoran lan hotel, lantaie apik, lancar lan barang-barang sing diangkut biasane entheng, tegese saben kastor bakal nggawa kira-kira 10 nganti 140kg.Mulane, pilihan sing cocok yaiku pembawa roda plating sing dibentuk kanthi nggunakake proses stamping ing piring baja tipis (2-4mm).Jinis pembawa roda iki entheng, fleksibel, lan bisu.

b.Ing panggonan kayata pabrik lan gudang ing ngendi gerakan kargo luwih kerep lan beban luwih abot (280-420kg), disaranake nggunakake pembawa roda sing digawe saka piring baja sing kandel 5-6mm.

c.Yen digunakake kanggo nindakake barang sing luwih abot kayata sing umum ditemokake ing pabrik tekstil, pabrik mobil, utawa pabrik mesin, amarga beban gedhe lan jarak mlaku sing dawa, saben kastor kudu bisa nggawa 350-1200kg, lan digawe nggunakake 8 - pembawa roda pelat baja tebal 12mm.Operator roda sing bisa dipindhah nggunakake bantalan bal pesawat, lan bantalan bal dipasang ing piring ngisor, saéngga caster nanggung beban sing abot nalika isih njaga rotasi fleksibel lan resistensi dampak.Disaranake nggunakake gembong caster digawe saka diimpor dikiataken nilon (PA6) super polyurethane utawa karet.Adhedhasar kabutuhan aplikasi tartamtu, bisa uga galvanis utawa disemprotake kanthi perawatan tahan karat, uga diwenehi desain pencegahan belitan.

d.Lingkungan khusus: lokasi sing kadhemen lan suhu dhuwur nyebabake stres gedhe ing kastor, lan ing suhu sing ekstrem, disaranake bahan ing ngisor iki

· suhu kurang ing -45 ℃: polyurethane

· suhu dhuwur cedhak utawa ndhuwur 230 ℃: khusus tahan panas puteran casters

2.Miturut kapasitas bantalan

Nalika milih kapasitas bantalan kastor, pangguna kudu nganggep wates safety tartamtu.Kita nggunakake kastor roda papat sing paling umum digunakake minangka conto, sanajan pilihan kudu digawe adhedhasar rong cara ing ngisor iki:

a.3 casters prewangan kabeh bobot: Salah siji casters kudu dilereni soko tugas.Cara iki cocok kanggo aplikasi ngendi casters metokake momentum luwih liwat kahanan lemah miskin nalika obah barang utawa peralatan, utamané ing luwih gedhe, bobot total luwih abot.

b.4 casters prewangan bobot total 120%: Cara iki cocok kanggo kondisi lemah sing apik, lan impact ing casters relatif cilik sak gerakan barang utawa peralatan.

c.Ngetung kapasitas mbeta: kanggo ngetung kapasitas mbukak needed dening casters, iku perlu kanggo ngerti bobot mati saka peralatan pangiriman, mbukak maksimum lan jumlah gembong caster lan casters digunakake.Kapasitas beban sing dibutuhake kanggo roda kastor utawa kastor diitung kaya ing ngisor iki:

T= (E+Z)/M×N

---T = bobot loading sing dibutuhake kanggo roda kastor utawa kastor

---E = bobot mati saka peralatan pangiriman

--- Z = beban maksimum

---M = jumlah roda kastor lan kastor sing digunakake

---N= Faktor keamanan (kira-kira 1,3 - 1,5).

Manungsa waé kudu dibayar kanggo kasus sing kastor bakal kena pengaruh sing signifikan.Ora mung kudu milih kastor kanthi kapasitas bantalan beban sing gedhe, nanging uga kudu dipilih struktur perlindungan dampak sing dirancang khusus.Yen rem dibutuhake, kastor kanthi rem siji utawa kaping pindho kudu dipilih.

· suhu kurang ing -45 ℃: polyurethane


Wektu kirim: Dec-07-2021