Carane Pilih Caster Wheel

Ana akeh jinis caster wheel kanggo casters industri, lan kabeh teka ing Uploaded saka ukuran, jinis, lumahing ban lan liyane adhedhasar lingkungan beda lan syarat aplikasi.Ing ngisor iki panjelasan singkat carane milih tengen wheel kanggo kabutuhan.

1. Nemtokake diameteripun wheel
Kita biasane nemtokake diameter roda miturut bobot bantalan lan syarat dhuwur instalasi.Iku luwih gampang kanggo push lan kapasitas mbukak luwih gedhe nalika diameteripun wheel luwih gedhe, kang uga nglindhungi lemah saka karusakan.

2. Pilih materi wheel
Babagan pisanan sing kudu ditimbang yaiku ukuran jalur sing bakal digunakake roda, alangan sing ana ing dalan (kayata wesi kethokan, lenga utawa barang liyane), kahanan lingkungan (kayata suhu dhuwur, suhu normal utawa suhu kurang. ) lan bobot setir bisa mbukak.Sawise telung bab iki wis dijupuk menyang wawasan, pangguna bisa milih materi wheel cocok.
Roda nilon utawa rodha wesi nduweni resistensi nyandhang sing apik sing bisa digunakake ing lemah sing kasar utawa wilayah sing ana sisa-sisa bahan.
Ing lemah sing mulus, bebas alangan lan resik, roda karet, roda poliuretan, roda pneumatik utawa roda karet sintetik kudu dipilih, kabeh nduweni kinerja bisu lan elastisitas sing apik.
Nalika digunakake ing suhu dhuwur khusus utawa suhu kurang, utawa beda suhu lingkungan karya pinunjul, pangguna kudu milih logam utawa bahan tahan suhu dhuwur liyane kanggo gembong.
Ing panggonan ing ngendi listrik statis umum lan kudu nyingkiri, luwih becik nggunakake roda anti-statis khusus utawa roda logam (yen lemah ora mbutuhake perlindungan).

Nalika ana akeh medium korosif ing lingkungan kerja, gembong kanthi ketahanan korosi sing apik lan pembawa roda stainless steel kudu dipilih.
Roda pneumatik uga cocok kanggo beban sing entheng lan permukaan dalan sing ora rata lan alus.
Kita biasane nemtokake diameter roda miturut bobot bantalan lan syarat dhuwur instalasi.Iku luwih gampang kanggo push lan kapasitas mbukak luwih gedhe nalika diameteripun wheel luwih gedhe, kang uga nglindhungi lemah saka karusakan.Babagan pisanan sing kudu ditimbang yaiku ukuran jalur sing bakal digunakake roda, alangan sing ana ing dalan (kayata wesi kethokan, lenga utawa barang liyane), kahanan lingkungan (kayata suhu dhuwur, suhu normal utawa suhu kurang. ) lan bobot setir bisa mbukak.Sawise telung bab iki wis dijupuk menyang wawasan, pangguna bisa milih materi wheel cocok.


Wektu kirim: Dec-07-2021