Babagan Aksesoris Caster

1. Dual brake: piranti brake sing bisa ngunci setir lan ndandani rotasi gembong.

2. Brake sisih: piranti brake diinstal ing lengen klambi rodha utawa lumahing ban, kang kontrol dening mlaku lan ndandani rotasi gembong mung.

3. Ngunci arah: piranti sing bisa ngunci bantalan setir utawa turntable kanthi nggunakake bolt anti-spring.Ngunci caster movable menyang posisi tetep, kang dadi siji wheel menyang multi-waé wheel .

4. Dering bledug: dipasang ing turntable krenjang munggah lan mudhun supaya bledug njupuk ing bantalan setir, kang njogo lubrication lan keluwesan rotasi wheel.

5. Tutup bledug: wis diinstal ing ends saka rodha utawa poros lengen klambi supaya bledug saka njupuk dhateng gembong caster, kang njogo lubrication wheel lan keluwesan rotasi.

6. Anti-wrapping tutup: wis diinstal ing ends saka rodha utawa batang lengen klambi lan ing krenjang kaki garpu supaya bahan liyane kayata kabel lancip, tali lan sundry liyane nduwurke tumpukan ing longkangan antarane krenjang lan gembong, kang bisa tetep keluwesan lan free rotasi gembong.

7. Dhukungan pigura: wis diinstal ing ngisor saka peralatan transportasi, njupuk peralatan tetep ing posisi tetep.

8. Liyane: kalebu lengen kemudi, tuas, pad anti-loose lan bagean liyane kanggo tujuan tartamtu.


Wektu kirim: Dec-07-2021