Bahan Roda Caster

Roda kastor kalebu macem-macem jinis bahan, sing paling umum yaiku nilon, polipropilena, poliuretan, karet lan wesi tuang.

1. Kastor Putar Roda Polipropilena (Roda PP)
Polypropylene minangka bahan termoplastik sing dikenal kanthi resistensi kejut, tahan karat, tahan gesekan, lan kinerja sing ora menehi tandha, ora pewarnaan, lan ora beracun, uga minangka bahan sing ora ana ambune lan ora bakal nyerep kelembapan.Polypropylene bisa nolak akeh zat korosif, kanthi ora kalebu oksidator kuwat lan senyawa hidrogen halogen.Kisaran suhu sing ditrapake yaiku antarane -20 ℃ lan + 60 ℃, sanajan kapasitas bantalan bakal mudhun ing suhu sekitar luwih saka +30 ℃.

news

2. Nylon Wheel Puter Caster
Nylon minangka bahan termoplastik sing dikenal kanthi resistensi korosi lan gesekan, struktur sing ora ana ambu lan ora beracun, lan kinerja sing ora menehi tandha lan ora pewarnaan.Nilon bisa nolak akeh zat korosif, nanging ora tahan kanggo senyawa hidrogen klorin utawa larutan uyah logam abot.Kisaran suhu sing ditrapake yaiku antarane -45 ℃ lan + 130 ℃, saengga bisa ditrapake kanggo panggunaan jangka pendek ing lingkungan suhu dhuwur.Nanging kudu dicathet yen ing suhu sekitar sing luwih dhuwur tinimbang +35 ℃, kapasitas bantalan bakal mudhun.

3.Polyurethane Wheel Puter Caster
Polyurethane (TPU) minangka anggota kulawarga poliuretan termoplastik.Iki nglindhungi lemah, lan bakal nyerep getaran kanthi proses non-marking lan ora pewarnaan.TPU nduweni gesekan lan tahan karat sing apik, uga elastisitas sing luar biasa, saengga bisa digunakake ing macem-macem jinis lingkungan.Pelanggan bisa milih warna poliuretan sing cocog karo panggunaan sing dibutuhake, kanthi sawetara suhu sing ditrapake antarane -45 ℃ lan + 90 ℃, sanajan kudu dicathet yen kapasitas bantalan mudhun ing suhu sekitar sing luwih dhuwur tinimbang +35 ℃.Kekerasan umume 92 ° ± 3 °, 94 ° ± 3 ° utawa 98 ° ± 2 ° Shore A.

4. Casting Polyurethane (CPU) Elastomer Wheel Puter Caster
Casting polyurethane elastomer (CPU) yaiku elastomer poliuretan termoset sing dibentuk nggunakake proses reaksi kimia.Roda digawe nggunakake materi iki nglindhungi lemah, lan duwe resistance abrasion banget, resistance karat lan resistance radiation UC, uga elastisitas pinunjul.Nanging, kudu dicathet yen materi iki ora tahan kanggo banyu panas, uap, udan, hawa lembab utawa pelarut aromatik.Kisaran suhu sing ditrapake yaiku antarane -30 ℃ lan + 70 ℃, kanthi wektu sing cendhak nganti + 90 ℃ kanggo wektu sing cendhak.Kekakuan casting elastomer poliuretan paling apik ing suhu sekitar ing ngisor -10 ℃ lan kekerasan yaiku 75 ° + 5 ° Shore A.

5. Casting Polyurethane (CPU) Wheel Puter Caster
Casting polyurethane (CPU) yaiku elastomer poliuretan termoset sing dibentuk kanthi reaksi kimia.Iku utamané cocok kanggo aplikasi sing tekan kacepetan maksimum 16km / h, lan pelanggan bisa milih werna adhedhasar syarat sing.Suhu aplikasi kisaran antarane -45 ℃ lan + 90 ℃, kanthi panggunaan jangka cendhak nganti +90 ℃.

6. Casting Nylon (MC) Wheel Puter Caster
Casting nilon (MC) minangka plastik thermosetting sing dibentuk kanthi nggunakake reaksi kimia, lan asring luwih apik tinimbang nilon injeksi.Iki nduweni warna alami lan nduweni resistensi rolling sing sithik.Kisaran suhu sing ditrapake kanggo casting nilon yaiku antarane -45 ℃ lan + 130 ℃, sanajan kudu dicathet yen kapasitas bantalan bakal mudhun ing suhu ndhuwur +35 ℃.

7. Busa Polyurethane (PUE) Wheel Caster
Polyurethane busa (PUE), uga dikenal minangka poliuretan mikroselular, nduweni efek buffering sing apik nalika digunakake ing aplikasi kekuwatan lan tekanan dhuwur, properti sing biasane ora kasedhiya ing bahan plastik utawa karet.

8. Ban Karet Padat
Lumahing roda saka ban karet padat dibentuk kanthi mbungkus karet kualitas dhuwur ing pinggir njaba inti roda, banjur mbabarake proses vulkanisasi padat suhu dhuwur.Ban karet padhet nduweni panyerepan kejut lan resistensi dampak sing luar biasa, elastisitas sing apik, uga perlindungan lemah lan tahan erosi.Pilihan warna ban karet padhet kalebu ireng, abu-abu utawa abu-abu peteng, kanthi kisaran suhu -45 ℃ lan + 90 ℃ lan kekerasan 80 ° + 5 ° / -10 ° Shore A.

9. Pneumatic Wheel Caster
Kastor roda pneumatik kalebu ban pneumatik lan ban karet, loro-lorone digawe nggunakake karet.Padha nglindhungi lemah, lan utamané cocok kanggo kahanan lemah.Kisaran suhu sing ditrapake yaiku -30 ℃ lan + 50 ℃.

10. Roda Karet Lembut
Casters wheel karet alus nglindhungi lemah, lan utamané migunani ing kahanan lemah.Kisaran suhu sing ditrapake yaiku -30 ℃ lan + 80 ℃ kanthi kekerasan 50 ° + 5 ° Shore A.

11. Karet Sintetis Wheel Caster
Kastor roda karet sintetis digawe saka elastomer karet termoplastik (TPR), sing nduweni kinerja bantalan lan nyerep kejut sing apik, luwih apik kanggo nglindhungi peralatan, barang lan lantai.Kinerja luwih apik tinimbang roda karet inti wesi, lan becik kanggo lingkungan lemah sing ana kerikil utawa filing logam.Kisaran suhu sing ditrapake yaiku -45 ℃ lan + 60 ℃ kanthi kekerasan 70 ° ± 3 ° Shore A.

12. Kastor Roda Karet Sintetis Antistatik
Kastor roda karet sintetik antistatik digawe saka elastomer karet termoplastik (TPE), lan nduweni kinerja tahan statis.Kisaran suhu sing ditrapake yaiku antarane -45 ℃ lan + 60 ℃ kanthi kekerasan 70 ° ± 3 ° Shore A.

13. Cast Iron Wheel Caster
Casters roda wesi yaiku roda kastor sing digawe khusus saka wesi cor abu-abu sing kasar kanthi kapasitas bantalan dhuwur.Kisaran suhu sing ditrapake yaiku antarane -45 ℃ lan + 500 ℃ kanthi kekerasan 190-230HB.


Wektu kirim: Dec-07-2021